Truša gaļas pagatavošana

Iesakiet kādu gardu recepti truša gaļas pagatavošanai? Parasti apcepu un sautēju ar garšvielām un dārzņiem-ir ok, bet varbūt kādam ir kas oriģinālāks.
( un sadalīšana vispār ir baigā māksla- es izskatījos kā O.Dreģe "Limuzīnā..", epizodē par kreklu un sudrabkāzām:))

JurisK (2011-03-03 17:24)  1   Neko jau īpaši citu no tā lopiņa nevar uztaisīt kā šmorēt. Iesspējams, ka labi būtu apceptu pīlē karsēt minimālā ūdens daudzumā ar lērumu dažādu skaistu dārzeņu un paasām garšvielām, vēl kādu sarkanvīniņa glāzi piešaut uz beigām - varētu būt labi. Pie tam karpeļi nav jāmizo:) Pietiktu ar tiem dārzeņiem - visādām paprikām, baklažāniem un cukini. Noriskē!

lucia41 (2011-03-03 17:43)  1   ķiplokus obligāti!!!:))

dzer_kakao (2011-03-03 19:12)  1   Es reiz taisīju pīlē, pildītu ar skābiem kāpostiem. Sanāca baigi tīkamā gaļiņa tāda ar nelielu skābenumu. :) Man patika un reizē arī bija ko pieēst klāt, nevis tikai plika gaļa.

saulesstars_60 (2011-03-03 19:20)  2 1 Es cepu cepeškrasni-ar kiplociņiem,un majanezi-pirkstiņus aplaizijam...

Tusetiite (2011-03-03 19:52)      Kādreiz Jaunmoku pils krogā bija ļoti garšīgs ēdiens- Zaķis( trusis) podiņā- dažādi dārzeņi + trusis (zaķis) saldā krējuma mērcē! Testēts arī mājas apstākļos- ir ļoti labi!
P.S. Bet....visumā pievienojos Veronikas pieredzei!

tas30 (2011-03-03 20:30)      Noņem garaušam kažoku un vāra,kamēr mīksts un krīt no kauliem nost.(piebilde-lai būtu gardāks-pievieno sāli pēc garšas)Lai veicas!

Minhauzena (2011-03-03 22:17)  1 1 es lieku to garausi kefīrā (rūgušpienā) pastāvēt kādu diennakti, makten gards + protams, dažādas garšvieliņas, OBLIGĀTI ķiplociņš

rita_rasa (2011-03-04 09:03)    1 ..trusīti iespeķo,sasprauž`ķiplociņu un cepeškrāsnī iekšā....protams laistam ar suliņu,smērtējam ar krējumiņu...ammmmmmm..
..savā laikā šmorēju trusi kopā ar pīli,nu tad iznāca sulīgs...

mymra (2011-03-04 09:37)      Nesen Ievas maajaa bij aprakstiits,ko ar trusi dariit. Man gan liekas, ka nekas labaaks par shmori nav.;)

Pujene123 (2019-03-05 19:30)      Gaļu noņem no kauliem... samaļ ... un cep kotletes . Sanāk ļoti sulīgas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu