kādu maizīti ēdam?
kādreiz ēdu Hanzas maiznīcas klasisko saldskābmaizi, bet tad ceņņiku pacēla, kaut ko sačakarēja ar recepti arī un vairs nav nedz garšīga nedz laba :( ķelmēnu saldskābmaize šķiet, ka ar bija pirms pāris mēnešiem garšīgāka/labāka? tagad esmu pārgājis uz burkānu maizi, varbūt ir vēl kāda garšīga saldskābā/rupjā maize? lāču īstā rupjmaize ar dikti biezu garozu, uz ko protestē dažs labs mājinieks :DVucis Rupjmaizi cep kaimiņš-konditors pēc profesijas. Ir laba. Baltmaizi pērku rimčikā.
speele 1 Man garšo Liepkalnu saldskābmaize ar sēklām. Un Kuršu ar sēklām- 2. vietā.
Lettuce Pašas cepta maizīte parastajā mājas cepeškrāsnī - zinu, kas iekšā salikts, un nekādu konservantu un mākslīgo piedevu ;)
GarlaikotsLaucinieks
Kopš pārgāju uz burkānmaizi, citas vairs īsti negaršo.
Tracina vienīgi, ka veikalā nekad neliek svaigo maizi, lai gan pieved it kā 3x nedēļā.
Sēklu maizi var ieēst, kad gribās kaut ko mazliet baltāku :D
rita_rasa ..mjā..kādu laiku ēdu Pļavas maizīti,bet kad palasījos kādi tur ir E ,emulgatori un stabilizatori - nemaz vairs to nevēlos...patīk Rimi ceptā ar sēkliņām,kuru izpērk tai pašā dienā( vienmēr svaiga)..
vivija33 man vislabāk garšo ķelmēnu rupjmaize,pēc tās neko citu negribas!
Kaut_kas Hanzas "Maģiskie rudzi". Perfekta
liiga_05 "Liepkalnu" saldskābo ar graudiņiem un ķiploku maizi. Vislabākā ir pie Pļaviņām ceptā. Speciālisti atzinuši, ka viņu ceptā maize ir bez visādiem mūsdienu uzlabojumiem.
kafelate Pašas cepto saldskābo maizi maizes krāsniņā. Jau otro mēnesi maizi veikalā neesmu pirkusi.
Feks Baigi labā ciabata ir veikaliņā - Siers un Vīni uz Avotielas, tuvu pie Čakmarijas stūra. Nepaliek tik ātri cieta. Vispār tur ir labas lietas vidēji turīgajiem.
kissa38 Aglonas rudzu maizīte bez konservāntiem...tikai viens liels bet-Rīgā tā nav dabūjama:(...tāpēc vismīļākais ir rudzu ķieģelītis...
Jo9 Ja gribas rupjmaizi un/vai saldskābmaizi, tad izvēlos Sērenes maizi.
elfa15 Balsoju par "Ķelmēnu" vai "Donas" rudzu maizi.
Maxx neliekuļojot un netērējot aplamas naudas,kā jau parasts proletariāts,ēdu Kuršu rupjmaizi...garšīga un viss! Lāču maize ir neadekvāti dārga,ta labāk gaļu vien ēdu!:)
afrodit14
Pērku Ķelmēnu rupmaizi.Saldskābā ne īpaši.Lāču maize garšo tikai ar žāvētiem augļiem.Citas nē(jau pieminētā biezi cietā garoza)
Vēl ir viena,ko esmu redzējusi tikai Supernrtto vekalos,bet tā kā nav pa ceļam-reti nopērku.Ir tāda ķieģelīša formā ar sēkliņam pa virsu-nezinu gan,kas ražo,bet smaržo un garšo dievīgi.
saulmiile Ķelmēnu rupjmaizīte, Fazer Māras saldskābmaize un Limbažu saldskābmaize - tās man liekas tās gardākās!
Burkaa O,ja tiek pie Liepkalnu saldskābās ar sēklām vai Liepkalnu rupjās.... drusku sviestu pa virsu un neko vairs nevajag.Bet nu tā ir sanācis,ka Liepājas pusē veselu kukuli nopirkt nevar(tikai Rimi vai Elvi pa 6 šķēlītēm:(),tad ņemam no Pavilostas puses Ievlejām gardu rupmaizi. 2011-07-25
senga LIEPKALNU rudzu maizi,arī lestenes rupjmaizi,arī saldsskābo. 2012-02-23
filmasmultenes Edu to kas taja bridi veikala letaks. Jo tostermaizem nau liela starpiba kadu cepu. 2024-09-08 08:02
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 39 (kopā 39) |