Marinēti sīpoli
Nācas saskarties ar to, ka dazhviet marinētos sīpolus pasniedz ka piedevu gaļas ēdieniem. baigi laba manta, aasa, garšīga un bez smakas (tātad netraucē bučoties :D ). varbūt kāds zina recepti ka tos pagatavot?selerija 1 Nomizo sīpolus sagriež ripiņās un aplej ar verdošu etiķūdeni . Ļauj pastāvēt un labu apetīti.
freska
1
2
selerija nepieminēja, ka karstajam etiķūdenim jāpievieno šķipsniņa sāls un šķipsniņa cukura, es parasti stiprumu pagaršoju
ja gribi ātri gatavu - labi ielikt vakuumtraukā /ja nav - burkā ar vāku un pakratīt/
lirica
1
Nu man patīk ar aso pipariņu klāt. Un uz 1l H2O lieku 1 ēd. karoti sāki, 2 cukura un 2 ēd k. esences.
Mazos sīpoliņus notīra,liek burciņās ,pārlej ar verdošu marinādi un karsē.
Par bučošanos gan nekā nezin.;D
SP69 1 2 Kunģim gan jau baigi veselīgi. Vēl krutāk, šķiet, ir tikai cepti sīpoli.
lapsu_aacis
2
dod u mean tos mazos siipolinjus?
lirica karsee, es paarleju 2 x. indikatoram iemetu gurkja skjeeliiti, mazliet lielaaku par siipoliiti. kad taa maina kraasu, marinaadi nolej (2x) un uzkarsee, uzlej un skruuvee ciet. es arii lieku chili, garshvielu miiljotaaji parasti eksperimentee ar garshvielaam. var piemest zvaigznes aniisu, ingveru, putnu eedieniem, garshiigi ir rozmariins, gabalinsh kaneeelja, krustnaglinja un nedaudz vairaak cukura marinaadee. tiiri peec izjuutaam. ja pirmoreiz liec, uzlipini uz burcinjas atpaziishanas ziimes un pieraksti kaut kur,ko kuraa burcinjaa liki, citaadi naakamreiz gemors atkaartosies. :)
Lucy
1
Ta nu gan atklājums:)))
Nekada īpaša recepte tur nav.
sāls,cukurs,etiķis,a garsvielas pēc ieskatījuma..es lieku citreiz dilles,arī aso piparu.
tiritomba neesmu taisījusi, bet šitie marinētie sīpoli uij, ku` labi garšo ar tikko grilētiem kupātiem ... /aplaizās/
inkypinky 1 Sagriež sīpolus,izspiež citronu,samaisa. Pēc 2min supergaršīgi:)
lirica
Mēģināju lā Lapsis , ar 3x pārliešanu, garšojās labi.:D
Bet cukuru gan liku uz 1L 8 karotes.
Redzēs ,kā stāvēs.
dikucis Mazus sīpolus notīra nomazgā un nosusina, saliek veselus burkās, pieliek sīki sagrieztas dilles un atsevišķi uzvāra marinādi tādu pašu kā gurķiem, to visu uzlej vārošu sīpoliem burkā un uzliek vāciņu, burku nokarsē un vāko vākus ciet. Ziemā būs superīga zacenīte. Tieši garšīgāk sanāk, ja ņem mazos apaļos sīpolus un negriež smalkāk.
fernfahrer 1 sīpolus sagriež ripiņās un ar siļķi burkā zem etiķa marinādes. Garšvielas pēc gaumes... 2012-08-19