Korejiešu burkāni - recepte
Vai kāds zin šo recepti un pagatavošanu?erina_erina (2010-04-23 00:16) 1kg notīrītu burkānu5ēd.k.9%etiķa3ēd.k.cukura1,5 tējk.sāls125 ml.augu eļļas3-4 ķiploku daiviņas2 tējk.koriandra sēklas0,5 tējk.sarkano malto piparu0,5 tējk.melno malto piparu.Burkānus sarīvē uz speciālās rīves ,bet es parasti rīvēju virtuves kombainā ar vidēja rupjuma rīvi.Ķiplokus izspiež ķiploku spiedē,koriandra sēkliņas nedaudz apcep uz sausas pannas,tad nedaudz saspiež ar karoti vai ko citu.Samaisa visas mērces sastāvdaļas,pārlej burkāniem,ļauj ievilkties (nakti)
barbarosa9 (2010-04-23 00:19) http://www.borner.lv/index.php?lang=lv&menu=44
lapsu_aacis (2010-04-23 01:22) garshvielu maisiijums, ar visu recepti uz pakas, paardodas bodees.
[never] (2010-04-23 07:25) Burkaani nav jaaapcep, bet peec origjinaalaas receptes peec riiveeshanas jaanoplaucee ar verdoshu uudeni un tad liekais uudens jaanospiezj. Uz pannas uzlej nelielu daudzumu elljas, kuraa ieliek caurs spiedi vai smalki sasmalcinaatos kjiplokus. To dara, lai kjiploki ieguutu iipashu aromaatu. Tad saliek kopaa visas taas pashas garshvielas, ko teica erina, veel ieskaitot klaat kajenas piparus, tikai nepaarspiileet, jo tad buus par stipru. Koriandu seeklinjas saberzee pulverii, jo apaljas vinjas buus trauceejoshas.
Adamsone (2010-04-24 11:42) Sarīvēju burkānus uz parastās rīves, paciņu grašvielu, uz kuras rkastīts "Korejiešu burkānu garšviela"(krievu val. ) un tālāk pēc instrukcijas jeb samaisu burkānus ar garšvielām un apleju ar uzkarsētu eļļu, drusku vairāk kā parasti salātiem. Dažas stundas ievelkas. Apēšanas ātrums apmierinošs.
abols23 (2010-04-24 12:26) Mīļš paldies jums visiem par receptēm,tagad atliek aiziet pēc burkāniem...:)
Ka garsigi pagatavot strauta foreli, ludzu recepti. (4)
Aknu desa. (4)