Iesakiet zivs panēšanas recepti

Sveiki ēdienu gatavošanas virtuozi un tie, kuriem vienkārši patīk garšīgi paēst. :) Iesakiet kādu labu zivs panēšanas recepti.
Paldies jau iepriekš!

[never] (2010-03-12 10:11)      Panēšana - Produktu sagatavošana cepšanai, tos apviļājot miltos, sakultā olā un rīvmaizē.
Par recepteem runaajot, piemeeram te
http://www.irlaiks.lv/receptes/gurman/makingfood/article.php?id=8252362

disaster (2010-03-12 10:13)      klasika - sakulta ola un milti, kam pievienotas garšvielas un sāls atbilstoši individuālajām garšas izjūtām. miltu vietā var lietot rīvmaizi. vēl var panēt mīkla, ko gatavo no olām, miltiem, nedaudz piena (piena vietā var alu vai baltvīnu) un garšvielām.
zivs, kuru neiesaku pirkt - tā ir pangasija - tā satur turpat vai visu Mendeļejeva tabulu.

Elizabete1957 (2010-03-12 11:11)      man ļoti garšo apcepta mencas fileja olā un miltos, tad saklāj APCEPTO NO ABĀM PUSĒM zivi cepešpannā, pārkļāj jau ar izceptiem sīpolu ripuļiem un majonēzi pa virsu, ieliek karstā cepeškrāsnī 180 grādos uz kādām 10 minūtēm, izņem no cepeškrāsnis tad apber ar zaļumiem, pasniedz vai nu siltu ar kartupeļu vai rīsu garnējumu, vai arī kā aukstu uzkodu....LAI LABI GARŠO :))))

Just_ (2010-03-12 11:17)      Mencas gabalu tāpat kā karbonādi - pa kārtai olā, miltos un atkal olā, pankūku mīklu netaisu.

slieks (2010-03-12 11:52)      Ir tāds speciāls garšvielu maisījums ceptām zivīm. Uzkaisa pirms cepšanas + vēl uzpilināt nedaudz citrona sulas.
Gardi ir lasi sakaisīt ar garšvielām un sviestā no abām pusēm apcept, tad salikt gabaliņus karstumizturīgā traukā, virsū sīpola ripas un pārliet ar saldu krējumu, pacept vēl nedaudz cepeškrāsnī.

JurisK (2010-03-12 11:59)      Sataisa taadu kaa pankuuku miiklu, iemeerc nelielus mencas gabalinjus un vaara labaa eljljaa, ljoti garshiigi, ar garshvielaam, protams.

kudala (2010-03-12 12:05)      uz pusē milti un kartupeļu cieti , klāt garšvielas ,sāli un tādā sausā apviļā zivi, cep eļļā , veidojas kraukšķīga garoziņa vidū sulīga zivs..... lai labi garšo!!!:)

man_ir___labi (2010-03-12 12:15)      mencu apsmērē ar adžiku, pārklāj ar tomātiem savā sulā un tad uz 20 min cepeškrāsnī.

VecmeitaARrunci (2010-03-12 13:15)      Viss eļļā izpeldināts...es sautēju kopā ar dārzeņiem un garšvielām.

amis1971 (2010-03-12 18:03)      Vecīt, ļauj fantāzijai vaļu. Var jau to zivtiņu dažādu sataisīt. Sākot ar peldi saldā krējumā un beidzot alus peldē.Varianti ir simtiem. Viss atkarīgs kāda pašam ir gaume.

serlita_1987 (2010-03-18 09:48)      sasmalcinātas brokastu pārslas -NESALDāS(tur pievieno garšvielas pēc izvēles un sāli,ja vajag0-UN ARĪ pēc tam OLĀ...tā var arī cept kotletes,karbonādes- visukautko, ko gribas panēt. pamēģiniet,ir vērts

kunst (2010-05-23 09:24)      nu es vienkarshi panjemu miltus miltos pievienoju sali, piparus, zivi apviljaju un lieku uz pannas, ola nosit zivs patiesho garshu, un bez olas zivs ada ir kraukshigaka, eh var jau visadi, ievisti malos un met kaminaa

ednens (2010-06-02 18:07)      man mamma cepa reņģes apviļājot mannas putraimos, man ļoti, ļoti tā garšoja.....un ja vēl tās pēc tam iemarinē, ņammmmm

Līdzīgi jautājumi
Negarsiga vitinata zivs, ka izlietot? (16 atbildes)Zivju kotletes (16 atbildes)Zivs esanas kultura (11 atbildes)Zivju kupinasana parnesajama kupinatava (4 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu