Ķiploku stīgu marinēšana
Izplēsu ķiploku stīgas. Gribu samarinēt.Kādreiz to darīju ar ziedkāpostiem+burkāniem.
Vai ir vēl kādai saimniecei kādai padomi?:)
danaja18 1 Es arī savā laikā diezgan daudz marinēju ķiploku kātus, iznāk ļoti garšīgi. Precīzu marinādes recepti nepateikšu, bet marinēju apmēram tādā pašā marinādē kā gurķus.
Nelima6 nezināju tādu variantu marinēšanai... tagad ar lielu interesi gaidu tālākās domas, padomus, receptes [vienalga ko]
vivija33 es arī neko nebiju dzirdējusi par to,bet atsauksmju nav!arī receptes!
cirteejs 1 Ir atsauksmes- Viļņas kolhozu tirgū tādus marinētus tirgoja, tas iekārdināja un tagad jāskatās, kā pašam iemarinējies būs!
MAaSA
:)
Pateicos. Pieliku klāt vēl arī pipargurķīti katrā burciņā.:) Marināde tāda pati kā kā gurķiem esot.(mammai piezvanīju):)
birniss taapat kaa mazsaaliitos gurkkus,tikai jaalieto vaaross uudens... 2010-07-18
dujinja 2 Labāk uztaisīt ķiploku kātu pastu. Blenderī liek kātus, rupjo sāli, piparus, koriandru un mazliet eļļas , sablenderē un liek uz maizes, gards paēdiens... 2013-07-28