Kandžas tecināšana

Vai dzīvoklī to var realizēt? Vai normatīvie akti paredz tādu darbību? Gribētu ražot ēēēē ... litrus 20 augstākā labuma kandžas nedēļā, ja viss būs labi, tad vajadzētu paplašināt ražošanu. Izejvielas, receptes ...

Peaneta    2 var dzīvoklī, tikai kaimiņi var sākt sūdzēties par smaku...tātad tecināšanas dienā uz otra riņķa jāvāra skābie kāposti, tas aromāts nomāc pirmo...:))

evelina37    1 Pilsētā nav iespējams,kaimiņi nodos,un visi sajutīs pa gabalu.
Bet kaut laukos dziļos,kur būsi viens,lai veicas!

riks      aizdomas, ka neož labi.

joens    2 No pareizi izgatavotām un noregulētām iekārtām nekādas smakas neizdalās.

Laskovij  1   Var bet nafig... šņabis ir lētāks nekā maize:)

RiebigaisVecis      hmm, parekinaasim vajadzigo platiibu (kubaturu) razhoshanai. ja tev doma 20litru nedeljaa, tas nozimee, ka izejmateriali aiznjems... kadi 250litri? nez, cik atri rugshanas process notiek, vai lidz kondicijai pa paaris dienaam nonaak?

bet nu taa, uz pirkstiem piemetot, tev janodroshina 500l izejmateriala gatavoshanas vieta (iesk, ventilaciju, ventilacijas filtraciju, temperaturas rezhimu, etc), tad vel vietu izejmateriala sagatavoshanai, tad vel vietu rektifikacijas aparata izvietoshanai, tad vel ari rektifikata attirishanas cikls (ogles filtri?), tad galaprodukta pakoshana, glabashana, etc....

njah... diez vai dzivoklii saies. bet varbut kljudos :)

SoulOil    1 Nu pagaidaam skjiet ka mums tieshama tirgo zem pashizmaksas to polshu ja pa briizhiem shur tur uz akcijama iet zem Ls 2 pa pusstopu ... Bet ilgi tas neturpinaasies un gan jau ka driiz meez pietuvosimies normalajam Eiropas liimenim kur pat visleetaakais shnjabi naaks pie Ls 4 puslitraa un tad jau ari iatmaksaasies majas razhot savaam vajadziibaam kaadus paaris litrus meenesii ! :)

Laskovij  1   SoulOil...kāda pašizmaksa? Šņabi ražo no pārtikas spirta, nevis no kaut kādiem graudiem:) Savukārt Eiropā ir augsts akcīzes nodoklis, kas arī nosaka, to ka tur alkohols ir dārgāks:) Tāpat, kā cigaretes un degviela:)

MS8086      Spirta pašiszmaksa ir kaut kādi padsmit santīmi litrā, viss pārējais sastāv no brenda uzcenojuma, tirdzniecības uzcenojuma un akcīzes nodokļa :)

matulis      bez broblemam, galvanais normals aparāts, un tu zini ko lieto, ka ari savam vajadzibam var, nedrikst tirgot. 2009-08-29

lar_unuruur  1   aparāts arī... bet ja nemācēsi izfiltrēt, labāk neķerties, būs baigā draza, dzīt jāmāk, lai nav šķebinošs draņķis 2009-08-29

3cido      RiebigaisVecis Ar kubatūru vis pareizi, bet dienā var izdzīt normālu dziru(70-75%) līdz 10 un vairāk litriem dienā!!!
I/K Piliens
2010-01-06

richs2      Kandžas tecināšana foto Tehnoloģijas arī gajušas uz prieksu.Izgudroti jauni,nelieli,superprodukciju dodosi aparati.Aizmirstiet vecos,milziigos trubu mudzekljus un milzu dzeseetaajus!
Shitas aparats dod 1300 supertiras lergas stundaa.
2010-01-19

richs2      Taads tas izskataas uz uzmonteets uz kannas.Maksaa 35.00 Ls.
Ir arii citi,jaudiigaaki destilatori,liidz pat 5l ljergas stundaa,kaa arii rektifikaacijas kolonnas supertiira spirta ieguushanai.
daudz infas ir atrodams

www.kadza.blogs.lv

pasuutiit un nopirkt var pa epastu

jazzz07[at]inbox.lv
2010-01-19

Plaanpraatinjsh      Tecinot kandžu vienlaicīgi vajag cept iesmakušas reņģes,tad kaimiņi noteikti nejutīs.:)) 2010-10-26

rudais_runcis  1 1 Dzīvoklī 20 litrus nedēļā izdzīt ir riskanti, pat ja kaimiņi draudzīgi. No 60 litriem brāgas var izdzīt 9 litrus produkta, paliek pāri 50 litri reti smakojoša šķidruma, kas jānolej kanalizācijā, smirdēs visa māja un kaimiņi būs pret :)
Normatīvie akti to aizliedz. Gulbenē ir doma atļaut, bet tikai privātmājā un arī licence jāizņem.
richs2 gan draugos, gan visos forumos jau sen zajeb, atvaainojos, apnicis ar saviem aparātiem - uzliec normālu cenu, tad bizness aizies :D
2011-03-02

Līdzīgi jautājumi
Kandzas receptes un tehnologijas (15 atbildes)Kandzas aparats (26 atbildes)Kandzas receptes (28 atbildes)Ka reali iegut alkoholu no kartupeliem, graudiem? (5 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu