Kā oriģināli pagatavot zivis?
Kā var sakarīgi pagatavot zivis? Receptes dikti vienveidīgas. Uzturā vajag, bet viss, ko līdz šim esmu ēdusi, man negaršo... ja nu vienīgi lasis, bet pārējās vē... cep kā gribi, kā štrunts tā štrunts...kristaline 1 1 http://www.receptes.lv/lat/pamatedieni/zivis_un_juras_veltes/
Denija_ http://www.edzivis.lv/
Spicis Vai Tev obligāti pašai pagatavot? Ja neiznāk (negaršīgi) ej baudi tās sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos, pērc kulinārijās jau gatavus izstrādājumus - vienkāršāk - nevaro sevi un nesaspringsti! :)
Maxx viss atkaraajaas no zivs ko izveelies....garshiiga ir mencas un saidas fileja....vienkaarshaa paneejumaa ar bagaatiigaam garshvielaam cep,sanaak pat ljoti garshiigi:)
joens Tiešām no zivs ... mencu, pleksti un daudzas citas ir dikti jāmāk sabojāt, lai sanāktu negaršīgi, bet ir arī tādas, ko gatavot jāprot, uzreiz nāk atmiņā heks. Arī ar karpveidīgajām jānoņemas, lai nebūtu tās dūņu garšas. Un, protams, vienmēr labāka ir svaiga, ne saldēta zivs.
Jons_Plunts_v2
Zivis nav jāēd, ja negaršo. Pie tam, ir treknākas, ir liesākas.
Un ir lašu eļļa kapsulās, ja negribas nekādas.
Lucy Man garšo zivis,ņam/neko gastranomisku nekad neveidoju,miltiem pievienoju sāli,piparus un cepu eļļā.
Nichil
Ņammm, zivis-vēdzelītes krējumā mērcītē:) Jā, un mājās gatavoti nēģīši. Ak jā, atsevišķa burvība ir upes malā vārītai vienkāršai zivju zupai.
Bet ja zivis negaršo, tad ...nu tad vai nu nav jāēd šamējās vai nav jāčīkst, ka negaršo.
speele Man ļoti garšo grilēta karpa. Pirms tam iemarinēta (sāls, pipari, ķiploks, citrona sula). Pirkstus var nokost!
Denija_ Tā pati karpa, iemarinēta kā rakstīja speele un tad ietīta follijā kopā ar svieta piciņu un apsmērēta arī ar skābu krējumu, cepta cepeškrāsnī kādas 40 min. ir mans mīļākais ēdiens:) Vēl labāk garšo, ja ēd aukstu otrā dienā..mmm.. pirkstus var aplaizīt..
Negarsiga vitinata zivs, ka izlietot? (16)
Zivs esanas kultura (11)
Zivju kupinasana parnesajama kupinatava (4)
Zivju kotletes (16)