Pupiņu sautējums ar vistas fileju
Warbuut kāds zin kā pagatavot pākšu pupiņu sautējumu ar vistas fileju?paldies:)
Jo9 (2007-11-12 15:23)
www.receptes.lv (gan bez vistas) :)
Sastāvdaļas:
300 g pākšu pupiņu
3 sīpoli
1 paprika
2 tomāti
1 ēdamkarote kapātu zaļumu
2 olas
50 g kefīra vai rūgušpiena
sāls
olīveļļa
Pagatavošana:
Pākšu pupiņas novāra sālsūdenī. Smalki sagrieztus sīpolus un papriku apcep olīveļļā un sajauc ar pupiņām. Pievieno sīki sagrieztus tomātus un zaļumus. Pieber sāli, labi izmaisa un liek cepamformā. Pārlej ar kefīra un olu maisījumu un cep līdz brūnai garoziņai.
Minna_Bremze (2007-11-12 15:41) Vista laikam tad jāapcep pirms tam, jo tai ilgāks laiks nepieciešams :)
Peaneta (2007-11-12 17:10) ...ja, pākšu pupiņas vispirms vāra sālsūdenī ( piekrītu)...un tikpat ilgi, cik puķukāpostus 9(neesam krišnaīti, var pagaršot pēc mīkstuma)...un tālāk...pēc vēlēsanās....:))
Glendisa (2007-11-12 17:39)
Vistas fileja jāapcep eļlā,tad jāpievieno sālsūdenī apvārītas sviesta pupiņas-jāpasautē.)
Pēc tam pārlej ar saldā krējuma un kausētā siera maisījumu.:))
Spicis (2007-11-12 21:50) Saldētās pupiņu pākstis novāra sālsūdenī, tad uz pannas uzkarsētā eļļā (nedaudz eļļas) sakarsē un pārlej ar olu kulteni. Svaigi malti pipari pēc garšas. Tipisks "trekno" gadu ēdiens. Vistas filejas trūkums simbolizē "savilkto jostu"! :)
Graafs (2011-12-23 15:02)
Man grūti iedomāties tādu sievieti sev līdzās,kura pirms vakariņām lūr monitorā un gaida norādes,kā gatavot šo vai citu ēdamo!!!
Šķiet,jēdzīgāk būtu pirms to Jauno gadu aizjozt līdz tirgus placim-uzkāpt uz galda un tur pilnā rīklē nokliegties-*kā?Kas?-gatavojams!-esmu pārliecināts-tur apstāstīs un vēl nodemonstrēs visam nākamajam gadam!:DDD