Spināti

Spināti - jautājumi un diskusijas

Spinātu pagatavošana (12)
Ir spināti. Kā pagatavot pie pusdienām?
Es gatavoju spinātu salātus ar rukolas lapām, tomātiem, nedaudz gurķi, spināti, cietais siers, sēkliņas apgrauzdētas un balzamiko mērce. Lietoju kopā ar gaļu dzīvojot ārzemēs, vārīti spināti ar saldo krējumu ļoti garšoja. Nezinu, kur knifs, bet mēģinot tos pagatavot šeit, abas reizes sanāca neēdami - ar mistisku piegaršu. Atliek vienīgi svaigā veidā. Nevis vārīti, bet tikai applaucēti, apsautēti, lai mistiskā piegarša nepiemetas. Var piepilināt eļļu un citronu sulu, var piejaukt saldo krējumu klāt un kā piedeva pie gaļas lieliski. Es tos izmantoju tikai,kā salātus,bet man nevisai viņi. Es arī tikai zaļus spinātus lietoju salātos vai pārberu pāri omletei vai kadam ēdienam, kad sagribas zaļumus. ··· Spināti: Spinātu pagatavošana lasīt visu diskusiju (12 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu