Siļķe kažokā

Siļķe kažokā - jautājumi un diskusijas

Siļke kažokā (20)
Nekādi nevaru saprast - vai gatavojot silķi kažokā ir kāda nozīme striktam sastāvdaļu kārtojumam, vai tas tomēr ir gaumes jautājums? Receptēs katram savi varianti. Ir kas viennozīmīgi pieturās pie tā, ka apakšā jābūt ...
Kartupelis, siļķe,burkāni, bietes, majonēze, ola.

P.S. Siļķes nekad nevar būt par daudz.Silķei vēl var pielikt klāt sīpolus.
Aizmirsu - bērnībsdienās tos salātus taisīja lēzenā, iegarenā traukā, apm. prāvas siļķes izmērā, nevis dziļā bļodā, recepšu grāmatā pat bija izrotāti ar siļķes galvu un asti - pa vidu salāti. Kartupeļus vienmēr lieku zem siļķes, lai gardā suliņa tajos iesūcas, bet virs siļķes sīpolus. Pārējo kārtu secībai, manuprāt, nav tik lielas nozīmes un tās var likt pēc savas mākslinieciskās gaumes. Noteikti ir nozīme kārtībai - lai "sulas" pareizi satecētu un kartupeļi piesātinātos ar siļķes garšu ! lasu jautājumu un siekalas mutē veidojas. :)
siļķe atšķiras no mājas uz māju. sievasmāte taisa tā, sieva tā. abas ir labas, bet ir atšķirīgas. kā labāk? to ir jāprasa ēdājiem, vīriešim, kā ir labāk.
es pat nezināju, ka ir jābūt kartupeļu slānim.
siļķe kažokā mums ir tāda kā "visa", lai arī ir dekoratīva, bet es nejūtu atsevišķi siļķi, vai kartupeli, vai bietes. tas viss ir kopā. oj, viens no maniem mīļākajiem ēdieniem.
nianse. šajās mājās vīrieši negatavo. vispār. tā ir pilnīgi sieviešu stihija. izņemot vienu. zivju tīrīšanu. un te ir tā - zivīm ir jābūt bez asakām, bez. to ir jāizdara, jāiemācas un nāk ar pieredzi. asaka = kļūda vai paslinkots.
··· Siļķe kažokā: Siļke kažokā lasīt visu diskusiju (20 atbildes) –»
Kontakti: [email protected] | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu