Rabarbermaize

Rabarbermaize - jautājumi un diskusijas

Rabarbermaizes recepte (6)
Ka uzcept rabarbermaizi
250 g rūgušpiena(kefīra), 1-3 olas, 150 g cukura, 1 tējk. sodas, vaniļas cukurs, taukviela (margarīns vai eļļa), milti. Sajauc mīklu skāba krējuma biezumā, izlīdzina uz pannas, virsū liek rabarberus(ābolus), apkaisa ar cukuru un kanēli, cep 250 grādos. Kad gandrīz gatava, var pārziest ar maisījumu no 1 olas, 2 karotēm skāba krējuma un 3 tējkarotēm cukura, tad cept gatavu. Variants - mīklā iemaisa rozīnes vai kādus citus žāvētus vai kompota augļus, tad virsū neliek neko, bet cep 200 grādos. Ha ! Domāji, ka neviens neatbildēs? Figu! :)
http://www.galopom.com.ua/Info/Cooking/Country_49/Dish_1841/
5 olas,250 g miltu,250 g cukura,10 lieli rabarberi,25 g pūdercukurura
Olas,cukuru un miltus sajauc vienveidīgā masā.Pannā ieber sīki sagrieztus rabarberus,uzkaisa pusi no kanēļa.Virsū uzlej iejaukto masu.Masai jāpārklāj rabarberi.Liek cepeškrāsnī 150 grādos.Cep aptuveni 30 min.
Beigās cepumam uzkaisa pūdercukuru sajauktu ar atlikušo kanēli.

1 paciņa sviesta, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu 9 olas,1 tējkcepamā pulvera,vaniļas cukurs,krējums.
Rabarberus sagriež,prber ar cukuru,lai 1 stundu pastāv.Taisa mīklu,izmanto 4 olas,mīklu lej plātē,ber virsū rabarberus.5 olas saputo ar cukuru un krējumu un pārlej pāri mīklai,uzkaisa kanēli. Cep un ēd.
man labāk patīk mīkla uz rauga bāzes. Varbūt būs arī kāda šāda recepte? ··· Rabarbermaize: Rabarbermaizes recepte lasīt visu diskusiju (6 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu