Milti

Milti - jautājumi un diskusijas

Kukurūzas milti (10)
Vai kādreiz esat cepuši kādu rausi vai cepumus no kukurūzas miltiem. Kas tur sanāk, kā garšo? Gribu izcept kādu našķi cilvēkam, kurš ievēro bezglutēna diētu (kviešu miltus nedrīkst). Paldies!
Mana recepte konkrētajā gadījumā diez vai derēs, bet ir garšīgi... Esmu vārījusi kukurūzas miltu putru ukraiņu gaumē (pēkšņi aizmirsu nosaukumu, bet sākas ar burtu "B"), kaut kas līdzīgs ir gan spāņiem (polenta), gan bulgāriem. Jā, un kukurūzas putraimi tiek vārīti pienā, pēc iespējas rupjāka maluma miltiem jābūt. Pasniedz ar brinzu un ceptu speķīti. Parasti jau cepam no citiem miltiem. Ieej Rimčikā un paskaties Shar produkciju, tur ir speciālie milti kūkām, maizei vai pankūkām. Katram gala produktam, ko esi iecerējusi jāpiemēro atbilstošie milti.

te iedvesmai:

http://eestikele.wordpress.lv/2014/01/15/vejakukas-no-kukuruzas-miltiem/
es izcepu pankūkas no griķu miltiem [samalu kafijas dzirnaviņās] - noskatījos, ka Normandijā tādas ir teju novada lepnums. garšoja lieliski! rimčikā nopirku speciālos griķu miltus - no tiem gan vēl nav sanācis izcept Esmu izmantojis vistas panējumam parasto miltu vietā. Nav he vainas.
Tikai pašus kukurūzas miltus bija pagrūti sameklēt. Atradu tikai Skajā - vācu ražojuma.
Es cepu pankūkas no auzu pārslu miltiem, jo kviešiem un rudziem arī ir pateikts "" nē"". Sanāk garšīgi. ··· Milti: Kukurūzas milti lasīt visu diskusiju (10 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu