Biezpiens

Biezpiens - jautājumi un diskusijas

Kā izlietot 1/2 kg trekna biezpiena? (21)
Saimniecītes, iesakiet, lūdzu, savu firmas recepti.
Ļoti garšīgs biezpiena sacepums-
• 600 g biezpiena
• 90 g sviesta, vai eļļa
• 90 g cukura
• 3 olas
• 90 g miltu
• 1 tējk. cepamā pulvera
• 8 g (1 paciņa) vaniļas cukura
• Šķipsniņa sāls
Pagatavošana
60 min.
1. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
2. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, pieliek olas dzeltenumus un samaisa līdz cukurs izkusis, iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
3. Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls, iecilā biezpiena masā.
4. Masu liek ietaukotā veidnē, cep cepeškrāsnī 180C ~40 min.
5. Lai labi garšo! :)
500g nav 5kg. Es viņu vnk izestu divās ēdienreizēs. Bet, ja man būtu sieva mājā, tad kā es te lasu pēc receptēm, sen jau būtu nomiris aiz resnuma. Vai tiešām jums sievietes nav žēl laika to tērējot visādu ēdienu sagatavošanai? Vai arī nekā interesantāka pa dzīvi nevarat izdomāt, ko sadarīt? Vispār biezpienu ēd, cik zinu. Šoreiz Chrisa ieteiktā recepte un komentārs labākais! ··· Biezpiens: Kā izlietot 1/2 kg trekna... lasīt visu diskusiju (21 atbildes) –»
Rabarberu biezpiena kūkas recepte (1)
Lūdzu iesakiet kūkas recepti no rabarberiem un biezpiena
Aizej uz bodi - nopērc sviesta mīklu, olas, cukuru, vaniļu, kaneeli, biezpienu un rabarberus. Mīklu izplacini uz plakanas, kantainas pannas, visu pārējo sacholkaa kopā, varbūt nedaudz šķidruma(pienu vai ūdeni) un uzlej pa virsu mīklai. kaneeli varbūt pabirdina pa virsu, ne maisa. Liec krāsnī, kad sāks smarzhot pēc rabarberu biezpiena kūkas - lieto uzturā bez šaubīšanās! ··· Biezpiens: Rabarberu biezpiena kūkas... lasīt visu diskusiju (1 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu