Aroniju sīrups
Aroniju sīrups - jautājumi un diskusijas
aroniju sulu uzvāra,tad pevieno,vai nu cukurā nostāvinātas cidoniju šķēles,var arī tiko spiestu sulu,kas ir,ļoti būtiski,liek izkarsētās burciņās.Ar upeņu lapām jāuzmanās,veicina rugšanu,ja ilgi karsē ,zūd aromāts!tā es gatavoju! Pastaastiishu, kā gatavoju kjirshu sīrupu no aronijaa, kad bērni vēl nebija izlaidushies no ligzdas.
Vakarā 1 kg aronijaam pievienoju 15 kjirshu lapas, uzbeeru 1 eedamkaroti citronskaabes, apleeju ar 1 l ūdens. Tureeju bljodaa zem vāka līdz naakamajam vakaram, noleeju radushos shljidrumu un ar 1 kg cukura savaariiju. Karstu salēju pa pudeleem. Tām pašām aronijaam atkal pievienoju kjirshu lapas (izlietotaas iznjeemu un izmetu), citronskābi un ūdeni. Un naakamajaa vakarā atkal vaariiju sīrupu. Tā atkaartoju kādas 5-6 reizes. Sanaaca dafigaa garšīgs kjirshu sīrups, no kā ziemaa gatavot padzērienu :) Es tāpat gatavoju pīlādžus (kārtās). Izdevās. Paldies par cidonijām ,super es pat iedomājusies nebiju. ··· Aroniju sīrups: Kā gatavo aroniju sīrupu? lasīt visu diskusiju (9 atbildes) »
