Pelmeņi cepeškrāsnī

Redakcijas kolēģijai nav vienprātības, vai tas ir iespējams: daži apgalvo, ka sakalstot, daži - ka ne. Vai kādam ir pieredze? ;)

strangers      Vienmēr vajag gatavot pusvārītus! :)
Vai pannā ielej ūdeni, lai apvārās.....

iluuuzija    1 ..pelmeņi garšīgi ja uz pannas apcep..

evelina37  1   Es arī pannā esmu cepusi,un ļoti garšīgi,bet cepeškrāsnī droši vēl garšīgāki,tik jāuzmana.

Ezjule  1 1 man nez kāpēc pannā ceptie sanāk cieti(būs jāmēģina cept nedaudz pavārītus)

RiebigaisVecis  1   nav nekadas vainas. tadi mazi piiraadzinji sanaak. ari mikrovilnenee nav ne vainas.

aluxx  1   jācep ātri, lai nesakalst

bengalis  1   Forshi,ja veel pavaara eljljaa uz pannas.

gigs35      ja uz pannas cep bez vāka,tad ir cieti.ja cep ar vāku,un eļļai var pieliet minimāli ūdeni ar etiķi,tad ir super mīksti un sulīgi!!!

Spicis  2   Cepeškrāsnī cep pīrādziņus. Pelmenis nav pīrādziņš tāpat kā kupāts nav cīsiņš vai zardele! Kartupeļus neuzglabā kā ābolus mērcējot, nēģus nesāla kā siļķes. Pelmeņi jāgatavo pašam, tradicionālā veidā, pat nesaldējot. Pamēģiniet un pāries visa luste meņģēties ar tiem "mēsliem" no kā sastāv pārsvarā veikalā nopērkamie. Vai tos vāri, sautē, sutini vai cep - "mēsls" ir un paliek "mēsls".

maru  1 3 Pelmeņus drusku apvāra (līdz uzpeld), tad liek traukā, pārlej ar krējumu un sieru, vai sēnēm un krējumu, tad vāku virsū - un uz kādām minūtēm 20 - 30 cepeškrāsnī. Super!

Just_      Nekā, Spici, Lido pelmeņi ir lieliski.

gigs35      spici-izklausās jau eleganti,uztaisat paši!jautājums -ja taisa pats ,kur ņem izejvielas?atbilde-veikalā!tātad secinājums-nafig man pirkt mēsliņus un pašam lipināt lielos mēslus ,ja es varu nopirk jau gatavus mēslus.

Spicis      Pelmenī, Just_, nav nekādu noslēpumu. Lido pelmeņi nav lieliski, tie tikai velk uz ēdamu pelmeņu statusu, tie ir sīki(man patīk hinkali apjomā), gaļa ir tak ne tādas kvalitātes kā mēs esam vērti, ir arī visuresošās piedevas un krimslīši. :)
gigs35, vai zini maz no kā pelmenis sastāv, cik daudz tam paveidu, kādas tautas šādu ēdienu iecienījušas un kā to gatavo, kā pasniedz? Tā nav salipušu miltu čupiņa ar maltiem vistas pārpalikumiem sajauktiem ar sojas substrātu un pipariem. Tu pat gribēdams tādus nevarētu sev izgatavot. :)
Neķer kreņķi, lai arī īsts pelmenis ir ļoti apetetelīgs, tas tomēr ir tikai pelmenis.

rozamunde    1 :)))Pelmenis cepeškrāsni :)))
No materiālā viedokļa sanāk dārgs ēdiens...
2007-09-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu