Mārrutku recepte
Padalieties kāds ar svaigu mārrutku sagatavošanas lietošanai recepti.gribuBucju (2004-10-28 11:43) sariiveejusi esmu-ko lai dara taalaak?(paldies!)
Kramers (2004-10-28 12:04) pirms riiveeshanas vajadzeeja iemeerkt un nakti... kad riivee uzlikt maisinju virsuu un ieliet etikji... tad nepaliks melni... cukurs un saals peec garshas un burcinjaas iekshaa.. Labu apetiiti...
gribuBucju (2004-10-28 12:16)
Kramer: neko dariit-kas nokaveets,tas nokaveets...
Vai bez etikja,sāls un cukura vairaak neko nevajag(Viena kundze ieteica kreejumu.)
Kramers (2004-10-28 12:17) es vairaak nelieku neko...
asums (2004-10-28 21:28)
Kramers ieteica tradicionālo recepti.
Vienīgi varu vēl ieteikt dažādībai pieliet nedaudz svaigu biešu sulu,jo tad šim produktam ir patīkama rozā krāsa.
Mārutki ir bagāts C vitamīna avots...
Vēl var apspriesties pie tantukiem,kas tirgojas uz tirgu...