Avokado receptes

avokadoKo darīt ar avokado? Garšīgs tāpat, bet varbūt ir iespēja padarīt ot Vēl garšīgāku?

busty      Vakar eedu ar biezpienu un tomaatinjiem - visu smalki sagriezu, da samaisiiju, bija tiiri o.k.

Vauwa69      Garshiigs bija meksikaanju Gvacamalo(vai kaut kaa liidziigi, nosaukums ir nepareizs, to gan es zinu):))))
Taatad:
njem miikstu avokado, sagriezh smalkos gabalinjos. pievieno (arii ljoti smalki sagrieztus) - 2tomaatus, 1mazo un aso piparinju, 1 videeji lielu siipolu, daivinju kjiploka, zaljumus, muskatriekstu. tad visu sajauc ar skaabo kreejumu.
var eest ar kukuruuzas chipsiem vai vienkaarshi tostermaiziiti.

busty      Veel ir labs - brokolis+burkaani(viss vaariits)+avokado+eljlja

Eliiza    1 Izmeegjini shos - peedeejaa laikaa mani iemiiljotaakie salaati:

1 liels miiksts avokado
2 tomaati
2 vaariitas olas
1 sauja garneles (var arii krabju nuujinjas)
labi daudz dilles
Avokado un dilles sagriezh smalki, bet paareejo diezgan palielos gabalos, sajauc ar salaatu majoneezi... baigi labi ar grauzdinjiem! :)

kolekcionaare    1 Smeeree uz maizes sviesta vieta...

AnnaBolena      nu nezinu, nezinu, vai ir vēlams ar šo Mega Kaloriju Augli aizrauties
:))

MoreFunMoreLucky    1 Miiksts avokado ir lloti garssiigs ar kukuruuzas sausiiniem un tomaatu sulu! :)

beris      guacomolei obligaati pieliec citrona sulu savaadaak paliks melns, un var arii miikstu bumbieri!
man gan liekas ka avokado aug D-amerikaa.

CTePBa      ar avokado taisa garshiigus krabju salaatus - avokado+krabju nuujinjas+olas+majoneeze.:)

eliine      panjem avokado,norauj vinjam mizu.tad sataisi no vinja putru,pielej klaat citrona sulu sakapaatu vaariitu olu un majoneezi

Mutere      jaa avokado ir mega kaloriju auglis, jo peec taa lietoshanas diezgan aatri atkal gribas eest, bet vinjsh satur nepiesaatinaatas taukskaabes, kas ljoti nepiecieshamas atminjas uzlaboshanai. Var jau pa laikam sevi palutinaat.

neko      nu klasika metode, ka vinju piemeram ed Venecuela, kur avokado gandriz katra darza aug - pargriez uz pusem, iznjem kaulinju, apkaisa pec velmem ar pipariem (melnie, srkanie chili) un tad ed ar karoti. otrs variats smeret uz visada veda tostiem un grauzdinjiem sviesta vieta. tas protams izdosies tikai ar normalu nogatavojushos augli, ne tadiem, ka vairuma latvijas veikalu tirgo. patiesiba normalu nogatavojushos avokado ilgak par 3 dienam glabat nevar tapec vinjus trasporte tapat ka bananus - vel zaljus un nenogatavojushos.

Klasisaks brokastis piemeram Karakasas kodzinjos: 2 avokado un glaze sulas ar ledu (vai ja ir velma ta sakt ritu - bananu "vins" - nezinu ka to dzerienu pareizi nodevet).

man personigi ar to brokastim ir par maz un vajag vel klat paris kartigs cepta spekja shkeles, bet daamas var iztik ari bez spekja.:))

Marisa      J_F_F, ir viena laba recepte, kaa pagatavot, ko garshiigu no avokado (pildiitie avokado). Tas der kaa viegla uzkoda, vai pirms otraa eediena (ja tas ilgi jaagaida).

Taatad:

Panemam gatavu avokado (tam jaabuut miikstam). Paargriezam uz puseem, iznemam kaulinju no vidinja.
Pargriezam vienu citonu uz puseem un izspiezam citrona sulu uz avokado miikstuma. Ideaali sheit noder kreveshu salaati (gatavie nopirkti). Tos iepildam vidinjaa un veelreiz mazliet uzspiezam citronu sulu pa virsu. Paniedz uz skiivja dekoreejot ar salaatu lapu, uzspraustu dilli....utt.:) Tas viss atkariigs no gaumes un fantazijas.

Eed to visu ar karotiiti. Labu apetiiti!

Marisa      J_f_f, man , starpcitu, no saakuma avokado ar negarshoja. Tachu tagad esmu citaas domaas par sho augli. Un ar kreveshu salaatiem kopaa , avokado ,izpildaas lieliski.:)

njam, njam.......... mmm.... pat apetiiti uzsita.:))))

Lauvenite_      Man ļoti garšo tā......paņem mīkstu avokado,samīci viņu,pieliec klāt ķiploku(pēc garšas)visu to samīci un tad pieliec nedaudz majonēzes ar krējumu.
Lai garšo:)
2005-01-07

tagore      Avokado var taisīt kopa ar kūpinatu vistas gaļu, variējot ar pārējām sastāvdaļām - gurķis(svaigs un marinets)utt, es vairak šais lietās paļaujos uz garšu gatavojot, tad jau jūt, ko vēl var pievienot!!! 2005-10-06

osite      vVr likt avokako šķēlītes uz rupjmaizes,virsū šmpinjona šēlīti, tad sāli.
Ja ir vēlēšanās, pa vidu liek gaļas šķēlīti
2005-11-02

Ladybug123      Man arī avokado negaršoja, bet tagad pat nesaprotu , kura ir tā "fīča", kas liek apēst visu augli uzreiz!!!!
Var avokado kopā ar kūpinātu lasi, mazliet citronu sulas un mazliet kausētā siera , sablenderēt un super uzkoda ar sāļajiem krekeriem ( vienīgais mīnus ir--ļoti daudz kaloriju!).
2015-02-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu