ka garsigi pagatavot?

Nopirku pa leto daudz cuku adinas,vistu adinas un vistu astites.kadas receptes varat ieteikt?

straume22      Normāli produkti...... Var samalt diU reizes(filozofē) Var pagatavot "saļami" +sāli +piparus+ drusku tual/papīrs(nedaudz)- pārējais viskā desās.. 2024-04-16 20:23

Epifanija      Vai tik ziepes nesanāk! 2024-04-16 20:47

Tessa      nevis fantazijas nav, bet nav velmes teret naudu uz to, kas man negaršo vai ko es needišu. pagatavot var visu ko, bet ari no zupas es iznemtu to visu ara un iznestu varnam.
ja tev tas viss garšo, ir cita lieta, kupini, liec kapostos utt. bet nemaci citus, ka jadziivo un kas japerk, lai liktu galda.
bet vispar cilveki ir apbrinojami. Mums te pie veikala ganas kekss mana vecuma, spejiigs, var redzet, ka baigais kodejs ar nav. Normals. Ganas ne katru dienu, neprasa naudu, bet nak klat ar tekstu: es naudu neprasu, noperciet man, ludzu, edienu. Ka vinjam divi berni, 4 un 12 gadi meitenes un sieva sežot ar berniem. es saku, nu davai, atri, man nav laika. Saka nemt boršu burkas. katra burka 3 eiro. es saku, eu! boršu var izvariit pats! vai nu biešu zupu, ko tur vel, bet sis jau ieskrejas. Nebus. davai nem kartoškas, burkanus, bietes, ietiepas, ne, vinjam vajag burkas. Sieva nemakot variit zupas un vispar gatavot. Redzu, ka saka uzvilkties. Es panemu pati vienu burku, krejumu, cepumus, šokoladi, maizi, vistas, saku, nem kartupeljus klat! kapec nestrada? nu, es te stradaju, tad aizgaju un tagad mums ta ka paliidz un batjuška no baznicas arii dod produktus. Jautaju, kapec sieva nestrada, saka, ar berniem sežot.
nu skaidrs, divi jauni 45 gadigi cilveki, nestrada (kasiere veikala jautaja, tu joprojam neko nedari?), ed to, ko viņš samango un tas ir ok. tad ja kads piekriit apmaksat pirkumus, kasieres saka, viņš rada uz diezgan labam precem, ne jau uz maiziiti vai pienu.
protams, es tadam nepalidzešu vairs, berni tik žel. Vini aug un redzes, ka nestradajot, var izdziivot, vieniigi jasamierinas vecaku delj ar nabadziibu un to, ka ta socializacija tev bus tada, kada bus.
tas ir par tam adam un astem. fuj.
2024-04-16 20:48

jozolsen      Tā taču zilcgaļa!! 2024-04-16 20:51

CoCoSan      Kāaatad! Tagad augsciltigās kundzenes vainīgas, ka vienai no vistu ādām jāpārtiek!
Izskatās, ka šamā pati profesionāli orientējās 444 receptēs, kā pagatavot vistu ādas un astes.
Epifānij, tu?
2024-04-16 21:10

SanitaS      Ne vienmēr jāpērk visu ko var dabūt par mazām naudiņām... 2024-04-16 21:19

anis      Vai jūs traki-ņirgāties par produktiem? Astītes dod recekli-kopā ar ausīm vispār ideāli. Ādiņas noder visur... Man vislabāk patīk sautētos kāpostos. Bet reti kam vēl-par stipru esot... Nu un uz uguns pacepinātas vistu ādiņas-kas var būt labāks,par šo... Nav nederīgu produktu-ir tikai nemākuļi un ņergas... 2024-04-16 21:57

Sanija_      Čipsi no cūku ādām garšīgi, bet diezgan grūti pagatavot. Bija tāds ekstremāls pasākums vienreiz, kad pēc gatavošanas bija griesti jāmazgā, to atkārtot neesmu riskējusi. 2024-04-16 21:58

anis      Nu, visam ir kautkādas blaknes. Bet vislabāk cepinās ārā-arī par griestiem nav jāuztraucas... 2024-04-16 22:04

filmasmultenes      O ja es tada pasaveida ari apestu. Mana milaka recepte. Dot tik surp. Tapat ari garsu cuku astes un ausis un snukuri. Super ediens. Labaks par kaukadiem suda varitiem kartupeliem. 2024-04-16 22:04

baalzams      Sūda vārītus kartupeļus..
Jaunos kartupeļus novāra sālsūdenī, liek uz šķīvja, blakus uzliek ar krējumu sajauktu biezpienu ar lociņiem un dillēm, un gabaliņos sagrieztus siļķes gabaliņus. Man garšo, par citiem nezinu. :)
2024-04-16 22:24

Julianna      Gvena; ja kaz; varu aizutit pariz kartupelu maizuz un vizaduz konzervuz*dot zinju un kordinatez* 2024-04-16 22:30

Elizabete_bete      Fantazēju ;)
Neesmu gatavojusi, bet domāju, ka cūkas ādas sagriež strēmelītēs, apber ar garšvielām un sakraukšķina karstā gaisa krāsnī.
Plāns B - vispirms izvāra, tad sagriež, apber ar garsvielām, sakraukšķina.

Vistu astes - garšvielas, karstā gaisa krāsns un sacepina, cik stingri garšo.
2024-04-16 23:34

siikaa16      Garšo ceptas vistas ādiņas. Esmu jau iepraktizējusies cept. Ādiņa uz pannas diezgan saraujas. Jāizvēlas maza liesma vai jācep ar vāku, ļoti sprakstošs process. Bieži jāatlej tauki no pannas (tos citur var izlietot). Tas, ka pirmajā reizē jātīra visa virtuve no saprakstojošiem taukiem, tas ir normāli. Vistas ādiņas un astītes ir trekna pārtika. Sanāk arī garšīga zupa. 2024-04-17 01:10

Skarlete      Vai tiešām veikalā pārdodas vistu ādiņas?? Nebiju pievērsusi uzmanību. 2024-04-17 07:30

siikaa16      07:30
Tirgū var nopirkt. Ja nemaldos, tad 0,80 eiro/kg.
2024-04-17 07:52

Skumjudruva1950      Ne visi var atļauties pirkt ekskluzīvu gaļu sev un savam sunim ,kādam arī vistu ādiņas un astītes ir delikatese. Bagāts dara kā grib, nabags - kā var. 2024-04-17 10:05

CoCoSan      Uzskatiet ticamos apstākļus, kādēļ cilvēks darbspējīgā vecumā lai barotos no vienas bļodiņas ar suni? 2024-04-17 10:06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu