Kam garšo gaļa?

Āni, ēd kamēr iespēja, jo Atāāā atiņā arī tradicionālajai pārtikai. Laipni aicināti jaunajā pasaulē, dinozauri. Tagad arī ēdīsim mākslīgi, laboratorijās audzētu "gaļu". Vai nav skaisti un veselīgi? Galvenais, ka globālā ekoloģija tiks saudzēta un amazones meži. Tas sīkums, kādus izmešus rada industriālais bizness, galvenais izskaust tradicionālo lopkopību, putnkopību, zivjkopību, lauksaimniecību kopumā. Bioloģiskā pārtika ir domāta vienīgi izredzētajiem. Nav ko uz plebejiem tērēties. Plebeji nav cūkas, - apēdīs visu.

https://www.aljazeera.com/news/2023/6/21/a-new-era-lab-grown-meat-gets-approval-for-sale-in-us

Civilizācija kļūst par izmēģinājumu un eksperimentu laboratoriju lielo korporāciju rokās. Kkur jau Juliannai taisnība. Mēs visi kļūstam sīkas baktērijas BIGTeh draudzīgajos un nesavtīgajos apskāvienos.

Ljekainiitis  1 1 Oi dumjie putni ... Tik čivina tās dumjās dziesmas. Cilmes šūnas nav nekas māxlīgi radīts. 2023-06-22 20:29

Drole  2   21:45

Lab-grown meat is up to 25 times worse for the environment since it needs ‘pharmaceutical-grade’ production to make it fit for human consumption.
The GWP of all purified scenarios ranged from 246 to 1,508 kg of CO2e per kilogram of ACBM which is 4 to 25 times greater than the median GWP of retail beef (∼60 kg CO2e per kg of FFBMO).

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2023.04.21.537778v1.full
2023-06-22 23:43

Ljekainiitis  1 1 Drolīt - tu pati arī izlasi to, ko te liec ? Jo pirmajā sadaļā tiešām raxtīts, ka laboratorijas gaļa ir problemātiska videi. Bet otrajā toties ir runats part metodēm, kuras ir mazāk vidi ietekmējoša.

Koko joprojām ar loģiku nedraudzējas. Un arī nelasa to, ko te liek.

Sample cells from tissue of animal are taken, screen and grown to make a bank of cells for later use. The process “typically does not permanently harm or kill the animal”.
Cells are then put into a controlled environment – such as a sealed container – where nutrients and other factors prompt them to multiply.
Once the number of cells has increased into billions or trillions, more factors are added to the controlled environment that allow the cells to differentiate into types “and assume characteristics of muscle, fat, or connective tissue cells”.
When the cells have taken on the desired characteristics, they can be taken from the controlled environment and be processed and packaged like conventional food.

P.S. Tā māxlīga vista tiek piedāvāts kā exkluzīvs produkts.
2023-06-23 12:50

dabasmiilis      "P.S. Tā māxlīga vista tiek piedāvāts kā exkluzīvs produkts."

Pārējie ēdīs tārpus un priecāsies par gaļu!
2023-06-25 15:11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu