Sarkanvīns

Vai tiešām sīvs sarkanvīns tiek uskatīts par labu vīnu ? Kāpēc ? Te uzdāvināja skābulīti no ASV , un saka kad labu ,labais . Nejūtu to labumu . Pusssaldais liekas pieņemamāks .

AivarsN      Tikai viens jautājums. Kas vainas pašām vīnogām, sevišķi ja šogad paša dārzā tik liela raža? Arī nesarūgusi vīnogu sula, sevišķi jau svaigi spiesta, taču noteikti ir daudz veselīgāka un arī garšīgāka? Pie tam prātu nekas neaptumšo un nekādu galvassāpju. Agrāk eksperimentēju ar dažādiem alkoholiskajiem dzērieniem, no kura patīkamāks reibums, vieglākas paģiras. Atšķirība tiešām ir ievērojama. Rezultātā paliku pie pārliecības, ka nekas tomēr nav labāks par skaidru apziņu un pilnvērtīgu smadzeņu darbību. Bet pie alkohola nepieradušam organismam, pat viena glāze jau izraisa nepatīkamas sajūtas.

MrAction  4 1 Viins ir rauga bakterijas izdaliitaas churas un kakas, kas velak tiek izfiltretas sietaa un salietas pudelee. Mmmm...

LaskovijMerzavec    1 Jā tradicionāli tieši sausie sarkanvīni assocējas ar Francijas labākajiem. Bet piemēram, Gruzijā populāri ir pussaldie vīni.

Vīna labumu/cenu nosaka darbs/tradīcijas/kultūra kas tajā ielikts, lai šo vīnu uztaisītu.

Šeit tauta mēģina salīdzināt melones, citronus, plūmes, ābolus ... jo tie visi ir augļi.

Vaukskis      Eneile, kāds sakars buljonam ar vīnu? 🙄

Eneile    1 Vaukskis. Ljekainiitis salīdzināja saldu vīnu ar līķūdeni. Arī buljonu tā var nosaukt. Ja pret vienu nicīgi, tad pret otru ar :)

rokons      Papildus 02:38 - tām čurām ir ķīmiska formula C2H5OH, tātad atšķiras no pārējām čurām ar to ka nav slāpekļa klātbūtne :D

Dvinsky    1 Labākie vīni ir sausie. Pussaldos dzer bērni un pusaudži.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu