Kā sagatavot veca buka cisku

lai jāņubērni ēstu slavēdami un nesūdzētos par smakām. Interesē vietējās sezonālās garšas piedevas un marinādes. Ir doma par cepeti ko pie ugunskura sadalīt un apcepināt.Citi varianti?

EleonoraRuzvelta      Fui ! bēē´... 2022-06-18 07:42

Sigvarts60    3 Medījumu nedrīkst likt ledusskapī. Jāglabā - jānogatavina normālā pagraba temperatūrā ilgi, vismaz nedēļu. Pret smakām palīdz iemērkšana vājpienā uz vienu nakti pirms gatavošanas.
Par pašu gatavošanu un garšvielām nezinu neko, bet vecs ir vecs un jaunu vairs no veca neiztaisīsi, būs sīksts.
2022-06-18 07:47

Anufrijs    2 Hlorā ja izmērcē, smakām vajadzētu izsust. 2022-06-18 11:50

langstins      Jā-pienā-tad pasutini ar vicām garšvielām-Kadiķogām.
Uz oglēm dabūsi garoziņu.
2022-06-18 14:41

elsa      Vecu buku uz oglēm? Nja, jācer, ka visiem būs asi zobi.
Tikai un vienīgi kotletēs!
2022-06-18 17:09

Dvinsky    2 Ar vecu buku tā ir kā ir, labāk točna kotletēs. No normāla buka ciskas var pagatavot labu sašļiku. Es daru tā - gaļu sagriež gabalos (ne pārāk sīkos) un atplēvo. Tad diennakti mērcēju gāzētā minerālūdenī. Tas palīdz tikt vaļā no piegaršas. Pēc tam nosusina un liek garšvielās - sāls pipari, baziliks un olīveļļa. Ideāli būtu paturēt vismaz 2 dienas garšvielās. Ledusskapī protams. Pēc tam cep uz grila, raugoties lai nepārcepās un nesanāktu galīgi sauss. 2022-06-19 14:26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu