Vai dārgie makaroni ir garšīgāki par lētajiem?

Vai dārgie makaroni (1.50 eur/ 500gr) ir garšīgāki par lētajiem (0.50 eur/ 500gr)? Vai makaroniem vispār ir kaut kāda garša?

SpoguliitisTM      Nav negarshiigu eedienu. Ir - cilveeks par maz tureets badaa.
Iipashas atshkjiriibas nejuutu. Galvenais ir ar ko tie tiek gatavoti kopaa.
2022-06-03 17:35

Bazhix      Dārgie makaroni ir "nopērc man iphone, es tevi mīlēšu mūžīgi", nevis 3 eur kilogramā :) 2022-06-03 17:38

MrAction      Man tieshi shis jautajums galvaa ienaaca. Es tiku tik talu, ka izdomaju, jo gaishaki makaroni, jo labaki, bet nav fakts, ka ta ir taisniba. 2022-06-03 17:41

Bellatrixa      Paši lētākie vnk vienā mirklī var saiet putrā, un nekāds aldente (tātad nepārvārīts, itāļu gaumē) nesanāks. 2022-06-03 17:57

langstins      Siviete mīļotajam-TUPARILAM-Var gatavot Da jebko,ja viss tiks apliets ar kečupu.
Cienam tos,kuri Jums gatavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022-06-03 17:59

Aina      diemžēl! atkārtošos vēlreiz - no štruntīgām izejvielām labu ēdienu nepagatavot
Makaroni tiešām jāpērk labi, ja vien nav situācija, kad naudas nav nemaz.
2022-06-03 18:20

Aina      Nevaru uzturēt sarunu, ja zināma tikai cena, nevis sastāvs. Vai sastāva noslēpumi. 50 centi monēta uz zoba tas pats kas 2 eiro😆
Mana personīgā pieredze saka, ka lētie makaroni ir negaršīgāki, necaurkožami vai salipuši un vispār nav tas.
2022-06-03 18:42

Gretta      Makaroniem ir gan aromāts, gan garša. Es izvēlos nevis pēc cenas, bet pēc ražotāja. 2022-06-03 18:44

Maskava13      Garšai nav nozīmes!!Visu izšķir SRITE!! 2022-06-03 19:23

Pereira      Vai lētāki vai dārgāki makaroni...Ja tos pārvāra vai neizvāra nekāda garša tāpat nebūs!!Ja ēdīsi vienkārši sāls ūdenī vārītus makaronus arī liela starpība nav!!Ja pagatavot makaronus ar dārzeņiem,gaļu un garšvielām tad būs garšīgi!!!Galvenais lai gribas ēst!! 2022-06-03 19:35

Sanija_      Ja rūpējies par savu veselību, tad papēti arī makaronu sastāvu. Tas ir tāpat, kā lietot uzturā sieru vai siera izstrādājumu. 2022-06-03 19:43

nezaale      ...viss atkariigs no taa, cik loti eest gribas... 2022-06-03 19:58

lauku_vecis      Dārgie mazāk saķep un ir garšīgāki, jo sastāvdaļas ir kvalitatīvākas. 2022-06-03 20:29

DanaL      oi, sorry, iedomājos, ka tēmas autors ir bumpastiks... 2022-06-03 21:24

ketija64      Makaronus bieži nevāru, bet zinu, ka mazliet ir atšķirība. Ir makaroni ar olu, tie stingrāki, tad vēl no miltu maluma atkarigi smalkāk vai rupjāk samalti.. tā kaut kā. 😊 Lai nesaliptu, jāprot izvārīt pareizi, tad arī garšos labi 👌 2022-06-03 21:46

CoCoSan      To cenu nosaka miltu kvalitāte. Jo augstākas kvalitātes milti, jo attiecīgi augstāka cena. Drošvien, ja vienā glāzē piedāvātu dziļurbuma ūdeni, bet otrā no grāvja pasmeltu, uz aci arī būtu grūti noteikt kvalitāti. 2022-06-03 21:47

Shalom      Ir bijis, ka lētāki makaroni garšīgāki par dārgajiem. Ir arī tā ka makaroniem viens sastāvs, bet forma atšķiras un ēdienam pavisam cita kvalitāte.. 2022-06-03 23:16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: [email protected] | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu