Gaļa jāliek vārīties aukstā vai karstā ūdenī?

Gatavoju kaulu buljonu kā dabisku līdzekli locītavām. Kādas piedevas ieteiksiet šim pasākumam?[brieža gaļa,kājas, galva]

anis    2 Gaļa vai kauli? Buljonu sāk no auksta. Ēdienam domātu gaļu liek verdošā...
Klāt sīpolus ar visu mizu,kādu kāli. Un lēnā,lēnā garā un ilgi,ilgi...
2021-09-17 20:40

anis      Nu ja un pirmo novārījumu nolej... 2021-09-17 20:41

CoCoSan    5 Buljonam gaļu liek vārīties aukstā ūdenī un vāra ļoti ilgi. Ja vāra gaļu sulīgai gaļai, liek vārošā ūdenī.
Cik nu dzirdēts, locītavām želentīnu vajagot un to vislabāk dabūt no tradicionālajiem stilbiem stilbiņiem, galvas un astes.
2021-09-17 20:44

Liepa53      Locītavām labs buljons ir no jaunlopa gaļas. 2021-09-17 21:05

Bibine    1 Aukstā ūdenī, uz lēnas uguns 10 - 12 stundu vārījums. Un ja kāju locītavām, tad vēl pēdu zoles. 2021-09-17 21:32

Bibine      Nē, noņem nagu virsējo kārtu - kur sākas dzīvnadzis 2021-09-17 22:41

Julianna      Oj, malači par komentāriem! :) Palasīju un smuki dūšu apškebināja. Labi, ka zivīm nav kapytu(nagu)! 2021-09-18 11:56

Bibine    1 To:Julianna, toties zivju zupu vārot zivīm izņem acis un žaunas..... nu tā, nez, kas sāpīgāks un šķebinošāk..... 2021-09-18 12:12

langstins      Nokavēju...anis un KOKO-izsmeļoši.
Vēv cūkas kāju,ausi klāt-un streb,lai pa bārdu želeja tek!
2021-09-18 13:56

Marita      Es visu gaļu lieku aukstā ūdenī. Tiešām verdošā sanāk sulīgāka gaļa? 2021-09-18 13:58

duukainiite    4 To Marita: pavārēšanas pamatlikumi.
1. ja grib labu buljonu, gaļu un kaulus liek aukstā ūdenī, lai vāroties izvelkās viss labumiņš no izejmateriāla.
2. ja grib garšīgu sulīgu gaļu, tad to liek verdošā ūdenī, tad gaļai aizraujas ciet visas poriņas ārpusē un viss gardumiņš paliek iekšā.
Plika fizika. :)
2021-09-20 12:23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: [email protected] | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu