Ko tādu garšīgu var pagatavot no kabačiem?

Geisha  1 2 Kabaci var ēst arī svaigu. 2020-09-22 13:04

Malvasia    2 Es vāru ievārījumu- ar citronu vai apelsīnu. 2020-09-22 15:11

Peleks    9 es cepu pankūkas, sarīvē 50/50 ar kartupeļiem, piešauj ķiploku, bik miltus, olu , sāli, piparus un aidā!!Ar krējumu dikti labi iet iekšā!! 2020-09-22 15:27

Kaskaade    1 Vnk ceptus kā karbenādi, pildītus ar gaļu vai citiem pildījumiem, pančas visvisādos variantos, kabačus pikantajā marinādē, ikrus, lečo, kabačus ananāsu sulā, cukādes 2020-09-22 15:41

ube      Kabaču čatnijs ir labs. 2020-09-22 15:50

Aina_Ko    1 Kompots ar aličām. Garšo pēc ananasiem 2020-09-22 16:07

sandra111    1 jaaaaa,,,,man draudzene atveda kompotu no lv-kabacis ar allicam,,,super garsigi!
gatavoju kabacu cipsus vai vienkarsi uzgrilleju ar tomatina skeli,baziliku,olivellu ,kiploku un nedaudz siera.
2020-09-22 17:16

Daiga21    5 Var uztaisīt kabaču rullīšus, pildītus ar vistas fileju un mocarellu :) 2020-09-22 18:50

elfu_mazulis    6 Gatavoju tikai slunkos variantus šogad. Plāni, plāni sagriezts kabacis apcepts, tā ka vēl viegli kraukšķīgs un piesit klāt tai mišungā 2-3 olas. 15 min un vakariņas gatavas. Mēdzu pievienot: vārītu puķkāpostu, notvaicētas sēnes, tomātu..dajebko vienu, kas gadās pa rojai klāt tām pirmajām 2 lietām. Garša kadreiz savādāka. Ēd kaut katru dienu un galvenais ātri :) Ziemai gan tikai lečo gatavojam. 2020-09-22 19:25

dodekaedrs_    4 Klasika, protams, ir pankūkas, bet var šķēlītes mīklā apviļāt un tad uzbērt ķiploku gabaliņus. Var kabaču laiviņas ar malto gaļu sataisīt un kabaču gredzenus ar siera cepurēm... 2020-09-22 21:46

Bellatrixa    5 Es laikam izvēlētos apviļāt rīvmaizē, tad sanāk kraukšķīgi. Vēl var salikt pildījumu un ierullēt, drusku cepeškrāsnī [vai otrādi apcept kabača sloksnes un tajās ietīt kaut pildījumu no svaigā siera un kādiem zaļumiem, ēdams kā uzkodas], bet, ja liels slinkums, samest tāpat cepeškrāsnī, apsmērējot ar eļļu, garšvielām un garšaugiem pēc personīgās gaumes. Bērnībā mamma taisīja sautējumu, sākumā visas kabaču šķēles uz pannas apcepot, tāpat sīpolus un burkānus, to visu kārtoja cepamtraukā kopā ar tomātiem kārtās un lika sautēties. Bija traki garšīgs. Tik ar visu to eļļu tagad man būtu par treknu.
Vēl jau kulinārijas izstrādājumi kabaču maize, sāļie kēksiņi. Ir kur izvērsties.
2020-09-23 00:09

Kaskaade      https://youtu.be/x9tDUSetgmw 2020-09-23 16:36

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu