Kāpēc Maximā visi saldējumi ir tik negaršīgi?

Pinīgi pazudis latviešu šokolādes saldējums. Jau kuro gadu viņi galīgi nebaudāmus saldējumus izvēlas - vai tad necieš zaudējumus no tā, ka maz pērk? Nav ne Druvas, ne kādi citi vietējie. Varbūt, ka arī ir, tikai visi uzrakstī ārzemiski un netīk pētīt, kur kurš ražots.
Par tādu lietu kā Plombīra no īsta saldā krējuma kā padomju laikos, laikam, arī var aizmirst? Vai Eskimo

anis      Mājās gatavotajam jābūt arī ar mājās iegūtām izejvielām...

EIZHENIJA_FINKA    2 Ani, nu tak to saldo krējumu un lauku olas var ar no kaimeņienes nopirkt.

Edgars37    1 Edu Maxima pirktu saldejumu nedelu apakal - labs, ka vienmer! Vispar, ka atgriezisos LV, iesu stradat uz Maximu, pat ceka izdruku panemu, kur Maxima darbu piedava;)!

ketija64  1 5 Ezerkrastā ir tāds veikals MEGO,tajā pašā ir atvēlētas telpas vēl citiem veikaliem.Nu tad lūk tur ir veikaliņš ,kurā ir nopērkams normāls plombīrs,gan ar rozīnēm ,gan bez.Vajag jautāt pārdevējai par pievedumu.Saldējumi nav latviešu ,bet šķiet krievu.

Tessa    1 aizej uz Biedriibas nama kafeiniicu, tur ir Gatves saldejums. nav plombiirs, bet ljoti garshiigs, roku darbs.

Edg    2 Tas tāpēc ka lidl fāterlandē uzbūvēja saldējuma rūpnīcu paši sev. Tagad tie atraidītie lētā sviesta ražotāji atraduši noietu maximā. Nu nav jau tik traki, kautko arī no vietējā acu aizmālēšanai tirgo. Kad būs te tas lidls, varēsi salīdzināt. Tā kā industrijā esmu ne jau pirmo gadu, ar pilnu atbildības sajūtu varu teikt, tur vācijā pat priekš sevīm viņi to taisa no samazgām, uzprišina ar ķīmiju un tauta priecājas. Tāpēc labāk novērtējat vietējo ražotāju kamēr vāl nav pieredzi no fričiem pārņēmuši.

fargo  2 3 kā nav garšīgi? un karlsons? arī nav labs???
kad nobraukušies ar kinderu apsēžamies atpūsties un ēst savus karlsonus, var mierīgi noticēt, ka dzīve ir skaista. un saldējumi labi. nesaprotu sūdzību iemeslu.

elsa  1 1 Kāpēc onkuls nevar boikotēt Maximu un ietiepirkties citur? Topā ir ļoti ēdami saldējumi.

Tessa    1 man karlsons par treknu. un arii nevaru dabut iekša magnumus un tos, kam ta bieza šokolade apkart, apškjebina.
man garšo lietuviešu plombiirs, ta ka kadreiz ta garša. tio plombiirs, citrons un šokolade, klasiskais Pols (reti) un tas vecas labas krembrulle desas.
un ja, Gatve. pati briiniijos, ka man ljoti iegaršojas.

Epifanija    1 tādēļ, ka viņi tiek uzglabāti pie nepareizām temperatūrām vai pat ir bijuši atkausēti un tad atkal sasaldēti, ka rezultāta zaudē garšu...

borzomi      Ir daži...kas ņemot saldējumu no vitrīnas ,atstāj to vaļā...kūst visi,arī pelmeņi.

Mazaa_naarinja    2 Lielajās maximās ir Rūjienas saldējumi arī glāzītēs, kastītēs un bez dzērvenēm, bet ar saldo krējumu :D
Un ir vēl maximā Zemnieku - tas ir garšīgs.

janka42      Gatavo pats mājās!

Rita17      Tie padomju laiki sen it ka jau aizmirsti,tapec to laiku saldejumu veltigi mekle,,,

Epifanija  1   Torpedim garšo saldējums, tad jau nemaz nav tik bezcerīgi, kādai viņu iebarot ar paštaisītu plombīra saldējumu, skat, pats atklāj, kas jāliek uz āķa!:))
meitenes, sarosās, matus salikt zirgastē un uz priekšu! ...kāzas būs!:D
protams, ka paštaisīts saldējums nestāv blakus maximā pirktajam...

Laimnese      Man garšo- mājas vaniļas saldējums šokolādē un no šokolādes saldējumiem ir tikai viens garšīgs -klasika lielais, laikam kilograms vai astoņsimt grami...

C_hloe  2   Laime pilnīga no brīža, kad pārstāja garšot saldējums :)

av2      neticu, ka esi pagarssojis VISUS :(

indigaprimula      Laimīgā .Saldējums vienaldzīgs .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu