Ko pagatavot?

Reizi gadā atļaujos gaļu. :D Tātad ir vista. Kas vēl ir? Burkāni, trīs āboli, šampinjoni, olas, medus, bietes, ķiploki, kartupeļi. Nav cepeškrāsns, bet ir plīts un čuguna pīle. Kas mums top?... nu oriģināls.:}

av2 (2017-10-21 04:42)  1   vista nav galla, saaksim ar to. Kaa gatavot vistu? mamma nemaaciija...neredzeeji, nepaliidzeji gatavot?
Veel jautaajums, vissta skraida pa seetu veel, jeb veiklaa nopirki, kur viss ir jau gatavs vaariissani?

piladzoga (2017-10-21 14:10)    3 Sacep kartupeļus ar šampinjoniem un olu.Izvāri un sarīvē bietes ,piegriez ķiplociņu,pārlej ar olīveļļu ..būs salātiņi pie sacepuma. Ābolus un burkānus sagrauz tāpat vai arī taisi salātos.Medu pietaupi,ka sagribēsies saldumus vai būsi slims. Nu un vistu met ārā vai ,ja žēl tad uzdāvini kaimiņiem.:D

Vanesa15 (2017-10-21 14:31)  1   Sabāz vistai vēderā ābolus, no ārpuses iesmērē nedaudz ar sāli un pēc tam kārtīgi ar medu, un liec pīlē cepšanas režīmā, t.i. taukvielās, nevis sautēšanas un ūdenī.

Ja mājās ir tāda greznība kā majonēze, tad no atlikušā var pagatavot salātus - vārītas bietes + ķiploks + majonēze vai svaigi rīvēti burkāni + ķiploks + majonēze.

Kartupeļus laikam nav jāstāsta kā gatavo. Var piemest vistai, lai kopā cepjas.

Šampinjoni pa manai gaumei šajā visā neiederas. Negaršo man nekādā kombinācijā sēnes kopā ar gaļu. Tikai atsevišķi vai nu viens vai otrs. Šampinjonus var sacept kā karbonādes pirms cepšanas iemērcot miltos un olā. Tad ir tīri ēdami.

Karmensita (2017-10-22 18:34)      reizi gadā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu