kas noticis ar kolu ?

rakstīts original taste ,bet garšo kā brūns cukurūdens. kur ir vecā labā kolas garša ?vāciešiem tik atstājuši?

Ingucits  1 1 Vot no Pepsi nesāp galva. Labāk nekā kola.
A es vispār ar kokčiem dzeru zero kolu. Tas tak nav normāli cukuru dzert

Arlekins  1   xz, kas kam tur ar kolu, bet somijā kola pēc garšas tāda pati, tikai jūtami dārgāka...:P
moš vecums vienkārši iestājas?
sen jau zināms, ka jaunībā zāle bij zaļāka, tas pats šnabis asāks, uttp...:P

kautkad  1   Rīgā nav problēmu iegādāties Vācijas tirgum domātu kolu; ja garšas kārpiņas tik jutīgas, ir vērts investēt baudā.

Edg    3 Nu neko pateica gan pateica par tiem veikaliem. Tev vispār ir sajēga par korporatīvajām struktūrām? Koka Koļa neies savā starpā nekad konkurēt, vismaz uzņēmuma (tas attiecas arī uz citiem milžiem) ietvaros, produkciju katrā reģionā izplata caur vienu izplatītāju, frančīzi vai meitas uzņēmumu. Tāpēc visiem veikaliem LV piegādes nāk no Cocacola.lv. Cits jautājums kurā rūpnīcā tie izgatavoti. Kā zināms Ropažos neuzbūvēja krīzes dēl, un aizvācās. Tāpēc ved no Polijas, Beļģijas, Zviedrijas, bet tas jau sortimenta un loģistikas jautājums. Ja kāds ekskluzīvais tirgonis pats uz sava rēķina ved no fāterlandes, tā jau viņa paša problēma, un tad cena ir komoss un tā baudīšana visdrīzāk ir placebo efekts. Nu nevienam lielajam priekš tik maza tirgus kā Baltija, pat vēl vairāk kopā ar Skandināviju (priekš Koka Koļas mēs + skandināvi = mazs tirgus), neatmaksājas ražot kautko ar vienu zīmolu bet atšķirīgu kvalitāti. Vismaz vienas ražotnes ietvaros. Ja nāk no dažādām rūpnīcām, tad var gadīties atšķirīgas garšas īpatnības, bet tas vairāk nevis receptes, bet gan izmantotā ūdens dēļ. Kaut jāsaka industrijā šiem jautājumiem tiek pievērsta ļoti nopietna uzmanība.

Mani tik visvairāk nodarbina jautājums esot Prāgā, tiesa pasen, etiķetes lasot atklāju ka tur tam zaņķim liek klāt citronskābi. Bet pie mums tirgo nokomplektētu ar ortofosforskābi. Ja kāds atceras kādreiz Dobelē ražoto rūsas pārveidotāju Buvanols, tad tas pēc receptes bij 80% ortofosforskābe. Ierūsējušu uzgriežņu atmiekšķēšanai lieti arī noder pepsis, tā ka saimniecībā noder abi šie brīnumi.

P.S.
Pats strādāju lielā ar pārtiku saistītā uzņēmumā, sulas un piens (ne Latvijas kompānija), tāpēc šajos jautājumos neesmu iesācējs vai skatītājs no malas.

av2      pepsi sskkiibi garsso :( Un drinku neuztaisiisi :(

AudraSeele      Un ko ražo Latvija? Un kam pieder tās ražotnes? Tas arī norāda, kāpēc esam tabulas apakšā. Kolu dzersim tad, kad ārstēsim vīrusu vēderā.

ingryda    2 Pielej rumu vai viskiju, pieredze rada ka tas manami uzlabo kolas garsu.

Ievinjata      Šie testētāji varbūt labāk zina - https://www.youtube.com/watch?v=FjspVXm3J6o 2017-04-17

zemitismazs      Ja jau varam ēst pašu saražoto 3.šķiras produktus, tad kāpēc, lai vācietis to nevarētu darīt. Paši sevi jau esam tā viņiem pasnieguši, kā trešās šķiras cilvēkus. 2017-12-13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu