Kuri cepumi ir garšīgākie?

Kurus no pupulārākajiem lielveikalos nopērkamajiem cepumiem, jūs regulāri lietojiet darbā kafijpauzēs pie kafijas? Kuri ir garšīgākie? Es visu laiku pirku tās apaļās Laimes padomju laika piparkūkas, kas cirta mēlē, bet beigās apnikās. Tad mēģināju citus, bet visi kkā garšoja pēc e-vielām un sintētikas. Varbūt, ir kādi izcili garšīgi?

JurisK  2 2 Palmu eljlja pati par sevi ir tieshi tas pats, kas jebkura augu eljlja. Paareejais viss atkariigs no paarstraades. Palmu eljlju lamaa nevis par taas kaitiigumu cilveeku veseliibai, bet gan par to, ka palmu plantaaciju deelj tiek izcirsti dabiigie muuzhamezhi - taadaa veidaa taa ir ekologjiski kaitiiga tikai. Bet cilveekiem vieglaak iestaastiit, ka taa kancerogeena, tad vinji labpraataak pirks tieshi taadu pat ´´nekancerogeenu´´ citu augu rektificeeto eljlju krietni par lielaaku naudu. Svaigi spiestu, nekaitiigu pilniibaa un pat veseliigu augu eljlju Latvijaa praktiski neatrast, ja nu kaads pats maajaas spiezh rapshus vai saulespukjes:)

av2    1 eh, atcerejos, "Selgas" pacinnaas. Bija labas, peec skolas parcinnaa, ar kondenseeto pienu:))

bella_    1 labāk paēst kārtīgi, lai negribās cepumus ....
Stockmanī un mc 2 in digestive cepumu līnija, bet ķīmijas, garšo pēc cepuma
un www.graudspeks.lv maizes veikalā Lāčplēša un avotu ielas stūrī ir gardākie cepumi ir īstu sviestu un pil graudu miltiem ... sātīgi ar pasakainu garšu

Nissa      ´´Floras´´ auzu cepumi ir labi. Man vislabāk garšo ar saulespuķu sēklām, vēl ir ar lazdu riekstiem, mandelēm, bez piedevām. Vai sausiņi ar plūmēm un aprikozēm, nopērkami Maximā.

AinaK      visgaršigākie cepumi SKAi veikalā.

maleniete      MAN TĪK SVIESTA CEPUMI...REĀLI GARŠĪGI..gardi arī ,ja izcep..kokosriekstu,majās...super!!

Vaukskis      Man gan nav diskusijas autores aprakstītās situācijas, kurās lietot cepumus, bet personīgi ļoti garšo dažādie importētie "La Crema" cepumi, garšīgākie šķiet "Advocat" paveida.
https://app.rimi.lv/entry/cepumi-la-crema-advocat-150g/5906812009123
Tajos gan ir jūtams, ka pievienotas e-vielas, taču mani tas ļoti neuztrauc, jo gribās ēst vēl un vēl. Vēl garšīgi šķiet cepumi šokolādes glazūrā "Svetlana", kas ražoti tepat pie mums.

neonilla      Ar tiem cepumiem ir tāpat kā ar mums "reiz bija". Diezvai vēl atradīsies kāda Kaucmindes skolas kulināre.

makinlijs72      dzirdēts,ka somu "maukas" tā nekas,bet tos cepumus laikam gan tik tuvākais Tallinā var dabūt.

Katema      Man arī ļoooti garšo piparkūkas, bet viennozīmīgi, ka pašu ceptie cepumi ir visgardākie! :)

Ajisata      NEcepums priekš manis..., naktī pirms aizmigšanas, baudīgi ēdu baltmaizi ar ļoti labu medu, un dzeru lielu krūzi lauku piena...mmm :) ir gardi :) 2020-09-01 21:20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu