Lovetta (2016-01-07 22:28) eceptes.tvnet.lv/receptes/klasiskie-udens-klingeri/
arnisb (2016-01-07 22:40) 1 Milti arī varētu būt vajadzīgi :) izlikšos gudrs un pateikšu, ka to mīklas piku mērcē ūdenī kamēr tā vai nu uzpeld vai nogrimst jau neatminu kā pareizi bija.
Marija_Anna (2016-01-08 06:34)
2
Ne par tēmu .
Bet , iedvesmojusies no latviešu klasiķu prozas , sen atpakaļ pamēģināju dabūt gatavu .
Negaršoja .
Laikam garšas ir dažādas un iespējas arī .
Tad jau labāk lauku ceptais kukulītis rupjmaizes , iekš kura ir kārta žāvētas gaļas gabaliņi , ķimenes un sīpoli. Dāsni . Vecmammas šedevrs. Silts un smaržīgs.