Enģeļa buča Māmiņdienai

Gribu padalīties ar lielisku recepti,kā iepriecināt savas radītājas!

Nepieciešams-1 kg baltais zefīrs
Upenes,zemenes vai kivi
35% saldais krējums
Zefīru "sapluinī" mazās piciņās,izklāj pamatnē.Virsū liek ogas vai augļus.Pa virsu liek saputotu saldo krējumu bez cukura.
Atkārto pa kārtai -zefīrs,tad ogas,tad saldais krējums.Virsu nokaisa ar ogām vai sarīvētu apelsīna(citrona) miziņu.Ieliek uzdažām stundām ledusskapī kārtām""sadraudzēties".
Labu apetīti!

vertigs_parsteigums (2013-05-11 23:01)      Bez upenēm ar mellenēm ir garšīgāk.

peksene1 (2013-05-11 23:02)      Man labāk garšo ar skābo krējumu - nav tik trekns un tik salds! Bet paldies, ka atgādināji, patiešām noderēs! :)

pufffd (2013-05-11 23:17)      Paldies,,,,

teo_doora (2013-05-11 23:24)      Kā,bez speķīša????

una32 (2013-05-11 23:27)      Būs jāpamēģina, paldies.

Rudensroze18 (2013-05-11 23:36)      Es esmu taisījusi līdzīgu tikai ar skābo krējumu un ar konservētām persiku pusītēm - arī garšīgi:)

Spoguliitis (2013-05-11 23:36)      1kg...? Prieksh vienas mammas taa kaa par daudz... Bet jebkuraa gadijumaa - Paldies par recepti! :)

hefny (2013-05-11 23:39)      uhh..izklausās bezgala gardi.būs sevi jāiepriecina!Paldies! pavasarīgs sveiciens visām, arī mammām-:
lakstīgalas dziesmas lai skan mums visām! :)

jozolsen (2013-05-12 00:11)      Šie nav kat kādi komunistiskie dzimuma svētki.Skaista diena un svētki.Katrs varētu ar savu izdomu pateikties Mammai.

sandra1111 (2013-05-12 07:30)      baigi trekns,,,,jeb kļūdos?

jollyroger (2013-05-12 09:33)      un kur ir degvīns???

Driada (2013-05-12 12:47)      Labs un garšīgs šis deserts sanāk ar greifrūtiem, kas sadalīti daiviņās (obligāti daiviņas atdalīt no mizām, lai nav rūgts). Tad kārtām zefīrs, greifrūti un grauzdēti rieksti. To visu kopā satur saputots saldais krējums, kam pievienots želantīns. Dekorācijai grauzdēti rieksti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu