Diēta slinkam vecpuisim

Maigonis drusku uzbarojies rijot baltmaizi ar sieru un pa divām šoko plātēm vakarā . Kādi būtu oho guru shevpavaaru ierosinājumi ? ( baidos , ka drīz anketā būs jāraksta - ar apaļumiem )

Postremo      ja katru dienu ir normaala , vai liela fiziska slodze, tiessaam, ed ko veelies. Cita lieta, ja gribi speciaali uztreneet kaadas muskullu grupas, baigi lai izskatiitos labi ( gaumes jautaajums ), tad jaaskataas, ko eed.

kokote      www> pilnigs bulšits (ja mērķis ir "kačoks" tad tie muskuļu audzēšanas trikui jāpielieto, bet jas ķermeņa saturēšana rāmjos, tad pietiek ar veselo saprātu un nedaudz disciplīnas) - personiskā pieredze un man tā stipri vairāk to gadu un tātad arī pieredzes :) :)

Deisa      www mazliet apslimis ar muskuļu masas audzēšanas māniju. Tā ir kas līdzīgs ar badošanās, sauļošanās vai ādas kopšanas apsēstību.
Maigonim - saknes un dārzeņus griez šķēlēs un liec tik tam sieram virsū. Nu jā, baltmaizi vēl ar kliju maizi var nomainīt un tad taisīt karstmaizes - uz pannas apcep sagrieztus dārzeņus (da jebkādus, tik labāk ne avokado, vari visu sabojāt), tad uzliec dažas maizes šķēles, pārlej pannas saturu ar pāris sakultām olām vai omlešu masu. Kad tas viss apcepies, pārrīvē pēc iespējas zemāka tauku satura sieru. Būs tās pašas siermaizes, bet jau krietni apgreidotas.

Bomzitis      Kokote - ja būs kaloriju proficīts, var sportot cik gribi un riepu nost nedabūt. Proficīts nozīmē, ka uzņemts vairāk enerģijas(kcal) nekā patērē, attiecīgi tā neizlietotā enerģija kkur ir jāliek, tā nevar vnk izgaist - tātad tiek uzkrāta trauciņos uz vēdera.
Loģiski ne? Vai arī tev IQ zem 70?

Vairāk gadu nenozīmē vairāk pieredzes.

Olivia_es      diēta nav badošanās un salātlapu graušana, bet gan apdoma - ko ēd un cik daudz. diemžēl katram ir arī savs personīgais ķermenis un sava personīgā pieredze, tāpēc strīdēties augstos toņos nav jēgas. matemātika ļoti vienkārša - patērēt vairāk nekā apēd. un atcerēties, ka pirmajā dienā rezultātus neredz.

impotents      vairaak sex un buus chikinieks,,:D

Visvaris1952      .... šitādus tik pie maizes un ūdens, lai darba prieks vienreiz rastos...!

Hipnotic      man domāt saldumu vietā mierīgi var burkānus un ābolus grauzt, a bulku vietā vietā moš rupjmaizi, ar to siers negaršīgāks, mazāk ielīdīs !

Koala_1111      Droši ēd visu! Tikai ar nosacījumu!!!!!No 12 dienā līdz 18 vakarā un viss būs oki! Ja lielajā starplaikā sagribas pavērt ledusskapja durvis,tad droši padzeries ūdeni!!!Rezultāts fantastisks.Tikai tā sevis uzņēmība un viss!!!!Lai veicas.

train      no visiem komentariem redzu tikai 2 cilvekus kuri vispar kautko sajedz no si visa.. parejie iesaka vairak vai mazak pedejas mulkiibas.. nez no kurienas vinji tadas mulkibas njem..

violinn      Siermaizēm ir tā nelaime, ka daudz var apēst. Nomaini uz vienu lielu rupjmaizes šķēli ar ķilavu pa virsu, to nevar daudz noēst un labi piesien dūšu. Der arī sliņķiem.:)

jozolsen      Dzīvo kā dzīvojis,atsakies no cukura dzērienin-sulas,kolas utt, un baltajiem miltiem- pankūksa,pemeņi,baltamaize un utt,Taukvielu vietā eļla.Sāta sajūtai ,pirms ēšanas izdzer kārtīgu ūdeni.Nemainot ikdienu darbojas labi.

kvarts      kāda tur diēta - 2 gribošas sievietes katru dienu, vēlams jaunas un izskatīgas....

llze      Kas vainas apaļumiem? Bet, ja traucē ... Tu pats esi atbildējis uz savu jautājumu: 1. nebūt par slinku vecpuisi, 2. samazināt baltmaizes devu, sieru, šoko, papildināt ar citiem pārtikas produktiem :D 2013-07-26

MadaraZuze      eed shokoladi no riitiem un baltmaizi vakaros. Jeb vienu nedelju tikai shokolaadi, bet otru - tikai baltmaizi. Veel labak - eed, ka esi eedis, tikai vairaak kusties. Dieetas ir prieksh niikuljiem, to sheit viens pareizi pateica. 2013-08-07

Vaverlij      Kustības mīļie, vairā un visādi kustības!!!! 2021-04-16 23:45

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu