Cīsiņu vārīšana

cīsiņiem plēve būtu novelkama pirms vai pēc vārīšanas?

fargo    1 pirms, protams.(cīsiņu speciālists)

Eliza29      Vaig tak ēst gaļu, grata! Cīsiņos nav gaļas!

fargo      "Cīsiņos nav gaļas!"
vairs nav taisnība. ir cīsiņamie ar gaļu tagad nopērkami. bet labāk ir ēst kotletes, par to šaubu nau.

jozolsen      Ņem sardeles.Sardele-uzbudināts cīsiņš.

Mezhavecis      Pareizāk iegādaties cīsiņus bez prezervatīva.

Vucis      Klasiskie cīsiņi - pirms.

Fascinējoši, ka jozis PAT cīsiņu tēmu spēja reducēt uz sesku!

kvarts      es domāju , ka cīsiņus vispār labāk neēst....

jozolsen      Vuci.Brīnums, ka šajā portālā risina cīsiņu iepazīšanas ,izzināšanas ,lietošanas nianses pieredzi.Būtu vismaz par kotletēm pirms vai pēc zexa un kurš gatavo,sieviete vai vīrietis.Par tēmu-jāpērk cīsiņi iepakojumā ar instrukciju.

Spoguliitis      Peec. Un pirms tam pabaazt zem auksta uudens.

komjauniets      Ja cīsiņi, tad tikai Rakveres....tiem dabīgais apvalks....pārējie sojas pilni :)

Tuftalogs      Vai tad vispār jāvelk nost?

kalatura      ja novilksi pirms vārīšanas-sojas kompaktums izplūdīs,ja pēc-ēdīsi blīvāku sojas produktu.

v_s_o_p      Atcerējos ´70. gadu "Dadža" karikatūru - vīrs-mehanizātors ieturot vakariņas savai sievai:"Cīsiņš paliek cīsiņs, gaļu vajag!"

banditta      Vāra tikmēr kamēr pārsprāgst pušu. Viss atrisināsies pats no sevis. :))))

andris1315      es pat kartupel nemizo,kur nu vēl cīsiņ!!!:D

skvo      es par sipolklopsi vakarinam - nost ar kotletem:P cisini toc Lv needami palikusi. Sardeles vel ir o.k. Par adinu, nu parasti pec varisanas uzreiz nomaucu:D:D:D

Adamsone      Desas vispār nav ēdamas...:(

kalatura      garšas pastiprināšanai vari nopanēt olā un rīvmaizē un likt uz pannas...vismaz būs kaut kas dabisks:D:D

dzzekiss      Tu kādu cisiņu domāji?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu