Latviešu nacionālie ēdieni.

Brauc ciemiņš no Beļģijas.Interesē latviešu nacionālie ēdieni.Izņemot zirņus ar speķi neko citu nezinu.Help!

LaskovijMerzavec (2012-09-05 22:02)      HRDS.... papildinot fargo... par piemeru ari bieshu un kaapostu dzimtene ir Vidusjura ... diezvai baltu ciltis mugreeja ar bieshu un kaapostu seeklaam kopaa.caur Vidusjuuru ..

Tad praktiski neviens ediens nebus latvieshu, ja saaks kjidaat sastavdalju izcelsmi

vahaidote (2012-09-05 22:06)      Paskaties netā TV3 "Mūsdienu Latvijas garša" - tur gan receptes, gan krodziņi ir nosaukti! :)

Vucis (2012-09-05 22:41)      kāpēc sarežģīt vienkāršas lietas: krāsnī cepti kartupeliishi, burkāni sviestā ar ķiplokiem un zaļumiem, mājas kotletes, ceptas akniņas krējumā, ceptas butes (nevis siļķes) - tas viss viņiem būs saprotams un garšos. Un, ja saldajā būs rupjmaizes kartojums vai karamelizetas auzu pārslas ar putukrējumu, tad ārzemnieki būs autā . Tikai nevajag mēģināt iesmērēt kautko īpatnēju, auxto zupu vai, diespas, skabputru - nesapratīs.

Kāpēc neviens nepiemin mājās pasteti? Beļģim varētu garšot.

HRDS (2012-09-06 09:07)      Te viss labi redzams... Latviešiem Labākais ēdiens ir cits Latvietis...! :D
... Un punkts... Un Āmen.... :D

MaryClaire (2012-09-06 09:42)      :) Vucim bingo! - es taisni vakar pilnu katlu pagatavoju ar ceptām akniņām ar sīpoliem, tikai saldā krējuma vietā pieliku tomātu mērci, un cepot pieliku kanēli un kariju. varbūt nevar pieskaitīt pie īsti latviskas garšas, bet tieši tā es saprotu savu "latviešu garšu".

malva (2012-09-06 12:18)      ēdīs - neēdīs... padod tikai tādam beļģim. nesen viens bija. brokastīs piadāvāja šam kartupeļu pankūkas ar zapti (brūklenes ar āboliem). kad jautāja, ko no šķidrumiem - pienu, kafiju, alu, vīnu?, tā arī pateica: visu pēc kārtas., itsgud

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu