Itāļu virtuve

Rīt esmu nolēmusi saviem mīļajiem sagatavot pārsteigumu - itāļu virtuvi. Tak GOGLE paskopa:( Varbūt kādam ir laba kaneloni recepte?
Būšu pateicīga un priecīga par ieteikumiem.
P.S. Kaneloni ,maltā gaļa un baltvīns man jau sagādāti...

Venera7 (2012-09-01 16:42)      Ja lasi krieviski - laba recepte ir www.gotovim-doma.ru pie pastām...:))

HRDS (2012-09-01 16:42)      "Itāļu virtuve" no Latvijas maltās gaļas nesanāks... :D Nup, vismaz kādam čigānam izrauj matu kušķi un iemaisi taja gaļā... :D

Tessa (2012-09-01 17:25)      http://kuking.net/3_1222.htm
http://www.liveinternet.ru/community/3226371/post188798365/
http://www.youtube.com/watch?v=o6onUqAZWbc

art_deco (2012-09-01 18:03)      Kaneloni ir diezgan laikietilpīgs un apnicīgs process. Gaļu iepriekš apcepu, ietūcīju trubā , sautēju cepeškrāsnī tomātu pastas+ūdens peldē. Trubai galus aizķepina ar siera gabaliņiem.

Parama (2012-09-01 18:24)      tak taisi "pastu" , neiesprinsti - krievu armijā to ēdienu gan sauca "makaroni pa flotski", bet, lai sanāk!:D

Parama (2012-09-01 18:29)      fak, tos itāļu ēdienus! ja tev ledusskapī aizkavējies kāds produkts, savāri makarorus, sakriez ´produktu smalkos gabaliņos, apcep, pieber ašpadsmit garšvielas, piejauc vārītus makaronus un Pasta la grande gatava:P

vienmeertieveeju (2012-09-01 18:30)      ...:D paldiess Tev.Parama...bik sasmeejos:)

wildweed (2012-09-01 19:00)      Padzīvojot Itālijā, kaneloni gatavošana nekādu problēmu nesagādāja, jo tur tos nevajadzēja gatavot, tur tos pērk kā pusfabrikātus, jau piepildītus, atliek tikai uzcept. Problēmas ar to gatavošanu sākās tieši Lv.
Pa tēmu, kad salikti makaroni uz pannas, pārleju bagātīgi siera mērci un vēl pa virsu beru daudz sarīvētu sieru. ( 50%, kurš kūst ) Neliec pārāk tuvu, salips kopā, izjuks un pildījums būs ārā. Galus , varbūt, arī nevajag aizbāzt, jo labāk lai tas taukainais šķidrums iztek, cik iztek, bet, ja Art_deco saka, ka tā var darīt un ir ok, neapstrīdu.
Ja interesē, varu iedot recepti ēdienam, kuru dievina itāļu vīrieši, kad dzer alu. Sievietēm nederēs, pārāk daudz eļļas, ķiploki un sālītas ķilavas :)

JurisK (2012-09-02 02:31)      Varbuut tieshaam sanaak paarsteigums - nepieradusham kunjgjim visi tie makaroni diivainaas meercees izraisa nebuut ne gaidiito reakciju!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu