Liellopa galas receptes

Klau kāds/a var ieteikt kādu ģeniālu recepti kā pagatavot liellopa gaļu!?

Parama (2012-08-31 22:46)      galerts visiem labi sanāk!! paskaties receptes.lv

mikelits (2012-08-31 22:46)      sagriez šķēlēs kā karbonādi ,nedaudz paklapē,garšvielas pēc garša,uz Karstas pannas(melnās bleķa)apcep,tad spiedkatlā drusciņ ūdeni,1L sarkano karstvīnu,burkānus ,kādu plūmi,40 min.

inito4ka (2012-08-31 22:52)      ...viss ģeniālais ir vienkāršš :))) mans domā,ka no liellopa viskrutāk ir taisīt rolmopsīšus>> ļoti plāni izklapē un iekšā tin visu ko sirds vēlas!!! varianti :
1. kūpnāta krūtiņa sacepta ar sīpoliem
2. gailenes,arī saceptas ar sīpoliem :)
3.paprika+siers
4.ķiploki + brinza
utttt......

utttttt.........

JurisP (2012-08-31 22:59)      Iemet gaišajā alū, klāt ķiplociņ, un 65 grādos uz 2 diennaktīm cepeškrāsnī (ar elektrisko kontroli, gāzes nederēs!)
Alus lai ir pāri gaļai, pačeko!

Parama (2012-08-31 23:05)      :DDD
man jau likās, ka autoram ir kāds sociāls naids, ....bet, padalīties ar receptēm, nekad nav par skādi:D

non_grata (2012-09-01 01:32)      ja,ja un iekšā satin speķīti!!! vai nu galvu galertiņā samaļ

Smilla_x (2012-09-01 02:52)      Miesas vergi un liellopu gaļa - kāds tam visam kopsaucējs :) ?????

lerijs (2012-09-01 07:17)      Kāpēc uzreiz saukāties, ja gribi receptes uzzināt.
Par to ari nevienu nerakstīšu

wolands (2012-09-01 08:54)    1 Steiks - visu gaļas "recepšu" karalis .... ;)

selva (2012-09-01 10:00)      Garšvielas pēc patikas,bet galvenais-ilga termoapstrāde,vismaz divas stundas,pat vairāk.

dsm19 (2012-09-01 10:28)      Galvemais.nodalīt gaļu no miesas
PS NEJAUKT AR KANIBĀLISMU!

Adamsone (2012-09-01 18:03)      svaiga malta, ar pipariem, sīpoliem, sāli utt. Uz maizītes.

JurisK (2012-09-03 02:47)      Liellopa aste skaitaas? Eediens saucaas - Coupe du imperial. Njemam liellopa asti un ar garshvielaam vaaram katlaa stundas triis. Kad viss tur izvaariijies kaa naakaas, sajaucam bljodaa olas ar uudeni vai pienu proporcijaa 1:1, kaa omleti gatavojot. Liekam to bljodu kraasnii uudens peldee, kameer smuki uzpuushaas un sacietee. Lejam shkjiivii buljonu, iepeldinaam olu putas, zaljumus peec patikas un - turies miiljaa, teetuks jau naak!:)

Surja (2016-08-02 09:00)  1 1 Ideālākā recepte, kad buļļuks dzīvs un vesels plūc zālīti skaistā pļavā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu