Kolai pagatavo no gaļas, nav cepeškrāsns.

Kolai pagatavo no gaļas, nav cepeškrāsns.

LaskovijMerzavec (2012-08-25 15:11)      No galas var pagatavot galjas eedienu :)

LaskovijMerzavec (2012-08-25 15:12)      Tb... saac ar to, ka noskaidro kas par galju:)

dzei_er_juings (2012-08-25 15:16)      asiņaino steiku + vēl asiņaino mēriju= baldjoš:)

kafijpupina (2012-08-25 15:19)      Nu loti jau plass jautajums, galas edienu, ka mudz......vajag konkretak jautat....noperc maltu galu,sajauc ar novaritiem risiem, piepildi iztiritu papriku, lic katlinaa vienu pie otras,mazliet udeni un uz lenas uguns sutini,velak palrej ar tomatu merci un izsutini, lidz gala gatava!

kafijpupina (2012-08-25 15:32)      Udeni tik, lai nepiedeg paprika; bet sutinas....tvaiko......

JurisK (2012-08-25 15:39)      Tak atver receptes.lv, izvēlies ko vēlies un šmorē vesels!:)

fernfahrer (2012-08-25 15:49)      sagriez gaļu garās slejās, sarullē pa vidu ieliekot kādus dārzeņus un tā lēnām šmorē uz pannas zem vāka savā sulā..
Otrs variants- pildi ar žāvētas krūtiņas šķēlītēm vai sagriez strēmelītēs + dārzeņi
Trešais variants- pildi ar malto gaļu + dārzeņiem...
Pie vēlmes var ievietot piemēram kamambēr sieru pildījumā. Nav gaļas, nav problēmu...:D

Tessa (2012-08-25 16:14)      mans berns vakar samarineja galju terijaki merce(Rimi noperkama) ar siipoliem.shon uzcepa.garshiigi.

elsa (2012-08-25 16:56)      Plovs ungāru gaumē. Paliesu cūkgaļu deizgan smalki sagriež un liek sautējamā katlā dibenā, sakaisa sāli, piparus. Tad sasmalcinātus sīpolus, noskalotus rīsus un pa virsu šķēlēs sagrieztus kartupelus. Visu bagātīgi sakaisa ar sāli , pipariem, uzlej ūdeni un liek uz mazas liesmas, lai sutinās. Kad rīsi gatavi, ēdam gardu muti. Mūsu mājā tas ir mīļākais ēdiens. Piparus nevajag žēlot.;)

elsa (2012-08-25 16:58)      p.s. šo recepti es aizguvu no nu jau nelaiķa Daiņa Virgas. Viņam arī šis bijā mīļākais
ēdiens.:)
Tikko mans jauneklis jautāja, vai vakariņās nevar pagatavot plovu. Jāiet šeptēties.:))

nakc (2012-08-25 17:25)    3 Ja gaļai pievienosi kolu, tāpat cepeškrāsns būs nepieciesama...

Hustler_ (2012-08-25 18:24)      Kolu ražo no gaļas?

niknis (2012-08-27 09:10)      Glupāki jautājumi še ir tikai no sieviešiem un trakā ezotēriķa.

Lucy (2012-08-27 10:01)      Kā reizi vakar gatavoju pildītu papriku,nu par rīsiem un gaļu,tas uz izjūtām,es gaļu nedaudz vairāk lieku.
Papriku piepildu ar sagatavotu massu,smuki sakārtoju katlā.apcepu burkānus,sīpolu,ja ir tomāti,tad tos arī,klāt ūdeni,ja nav tomati tad tomātu pastu,vai vēl labā gatavus tomātus bundžiņās.Pipari,lauru lapa uz beigām vēl zaļumus,sutinu.Pēc apmēram 1.st var pirkstiņus laizīt.
Ja ir gaļa tad nu no tās var gatavot tik daudzzzz ko,skati receptēs ja nekas nenak galvā.

trumulis (2012-08-27 12:55)      Paprikai ūdens vietā tomātu sulu. Pamēģiniet.

Recepte sliņķiem:
Katlā izkārto tomātus, labāk mizotus, virsū pabiezās ripās sīpolus, tad gaļu, atkal tomātus un sīpolus. Katru kārtu apkaisa ar sāli, pipariem. Liek uz plīts un sutina, kamēr gaļa gatava.
Labu apetīti:)

Lucy (2012-08-28 08:55)      trumulis līdzīgi ir arī slinkie tīteņi,kāpostu lapas maltā gaļa ar rīsiem un tā atkārto vairākas kārtas un sutina vai nu uz plīts vai cepeškrāsnī.Man gan patīk labāk tīteņi ietīti,apcepti un tad sutināti.

fernfahrer (2012-08-30 00:07)      tomāti dod skābu garšu... vispār jau tomātus liek ēdienam lai noņemtu kaut kādu garšu. Tā kā gaļas ēdiens varētu tikai zaudēt savu aromātu. Tā raksta profpavāri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu