Absints... Jūsu pieredze...?

Reiz kāds Draugs, ceļotājs man atveda Absinta pudeli kā suvenīru...
Kādu laiku atpakaļ... kādā randiņā izdomājām to nodegustēt... :) Labi, ka bijām divatā... :D jo pēc tam mēģinājām visu notikušo restaurēt pa minūtēm...bij brīži... tut pomnju, tut nje pomnju... :D Nakts bij pagājusis Suprīgi... visu restaurējot smējāmies "līki" :D :D :D bij lietas arī par kurām varētu pakaunēties... bet divas stundas pa visu restaurēt neizdevās... Diezzin kas tur darījās... :D

_Martini_      Ir mēģināts. Gan tepat pirktais, gan Prāgā, gan Francijā (kur tam tiek izņemtas psihotropās vielas).
Efekti visiem vienādi, vismaz - attiecībā uz manu organismu.
Atskaitot 1 reizi, kad tika lietots absints no mazām glāzītēm (nesildīts), uzdzerot šampanieša (Rīgas, ne jau īstā) / arbūzu boli.
Efekts bija... savdabīgs. Ne halucināciju, ne pārlieka reibuma nebija, bija vnk. ļoooti priecīgi. Par spīti izlaktajam daudzumam, 5-os pārstājot lietot, bija bezmiegs, 07-os neatlika nekas cits, kā doties uz darbu. Nezinu, kā bija ar alkohola smaku, bet sajūta bija ok, pat noguruma īsti nebija. Nākamajā vakarā gan lūziens uznāca agri, rādījās k-kādi murgi.
Anyway - atmiņas pozitīvas par dzēriena efektu kā tādu.

NakcPutns      nutak komplektā jāpērk arī restaurinta pudele! :D

atomino  1   nekā īpaša, bet, ja lietosi 60% vai 70%tīgo, tad jāņem vērā, ka ātrāk var pietikt.. ;) Ar arbūzu labi iet kopā.. :)

LaskovijMerzavec      Ir dzerts absunts no pudele kaklinja un lejaa skalots ar bekerovku., sagaidit JG Praagaa...

Un??

/... tut pomnju, tut njepomju nav nekaada sakara ar alko veidu, bet ar daudzumu.../

Helga_13      Vienīgais alkoholiskais dzēriens, kuru lietoju. Vienīgi, jāņem vērā, ka spēks ir kvalitātē, ne kvantitātē :)
Neslēpšu, ka to lietojot ir pamatīga vēlme uz sexu ( esmu vērojusi arī no malas savas draudzenes, kad pati nelietoju) un reibums ir jautrs.
Nākama dienā nav paģiru.

jollyroger      ja izdzer divatā pudeli 70 grādīga dzēriena, ne tikai tas vien būs
esmu to zaļo dzēris, kādrreiz čehijā bija samērā lēts

edmunds1969      Nu dzira, kā dzira. Tie stāsti par atmiņas zudumiem utt., manuprāt, ir blēņas. Vismaz ne man, ne maniem čomiem nekas tāds nav bijis. Viss atkarīgs no treniņa. Limpampiņi arī no alus pudeles piedzerās un visādas blēņas izstrādā :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu