kārtainā mīkla
Vai kāds var padalīties pieredzē, kā var panākt, ka kārtainās mīklas izstrādājumi pēc izņemšanas no cepeškrāsns nenoplok?Jautā lindigais 2011-08-18
Palomino (2011-08-18 12:05)
1
Ja runa par saldēto kārtaino mīklu, tad es daru tā, ka vispirms izcepu pašu mīklu kādos 200-220 grādos un tikai pēc tam lieku virsū, ko nu katru reizi izdomāju, piem., upenes+ola+sk.krējums+cukurs. Kad viss sakrāmēts, tad ielieku vēl cepties, bet vairs tikai uz kādiem 180 grādiem. Nekas nesaplok.
Visu saliekot virsū uzreiz un tikai tad šaujot krāsnī nekāds kārtainums nesanāk. Pārbaudīts.
mala1 (2011-12-28 12:33) Jāpamēģina ieteikums, izklausās labi,,,,
Piedalīties
Līdzīgi jautājumi