kārtainā mīkla

Vai kāds var padalīties pieredzē, kā var panākt, ka kārtainās mīklas izstrādājumi pēc izņemšanas no cepeškrāsns nenoplok?

Palomino (2011-08-18 12:05)    1 Ja runa par saldēto kārtaino mīklu, tad es daru tā, ka vispirms izcepu pašu mīklu kādos 200-220 grādos un tikai pēc tam lieku virsū, ko nu katru reizi izdomāju, piem., upenes+ola+sk.krējums+cukurs. Kad viss sakrāmēts, tad ielieku vēl cepties, bet vairs tikai uz kādiem 180 grādiem. Nekas nesaplok.
Visu saliekot virsū uzreiz un tikai tad šaujot krāsnī nekāds kārtainums nesanāk. Pārbaudīts.

mala1 (2011-12-28 12:33)      Jāpamēģina ieteikums, izklausās labi,,,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu