Kāds cukurs derētu sulai???

Šķiet ka ievārījuma cukurs nederēs????

Kuminjsh (2011-07-24 19:24)      Nederēs gan, jo tas saželēs to sulu.

Tessa (2011-07-24 20:21)      kam sulai cukurs?es uzkarseju liidz pirmajam burbulim,aizvakoju.kad atdziest-aukstuma.pie janjogam var pielikt pie lietoshanas.abolu sulai nekad nebija japieliek.

cirteejs (2011-07-24 21:03)      Sulai vispār cukuru nevajag!

karbonaade (2011-07-25 01:29)      Pa taisno verdošu pudelēs iekšā, vāku virsū un stāvēs bez visiem cukuriem, ja gaiss netiks klāt. Cukuru var likt klāt pēc tam, ja ir vēlēšanās. Es nelieku ne pie jāņogām, ne upenēm, par citām ogām pat nerunājot.

Burkaa (2011-07-25 09:01)      Tāpat kā Tessa uzkarsēju īdz burbulim,bet nevāru,un tad pudelēs vai burkās iekšā.Cukuru atstāj ievārījumiem,kompotiem un vīniem :)

walmets (2011-07-25 17:12)      ieteicams neizmantot optimas cukuru!

krigers (2011-12-09 12:25)      kas ir ievārijuma cukus? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu