Cūku kāja pa-Ķirsonovski

Kādreiz Ķirsona "Staburagā" viens no firmas ēdieniem bija cūku kāja(šķiet sautēta). Nespēju iedomaties ka no tik vienkāršās izejvielas var pagatavot tik gardu ēdienu. Varbūt kādam ir zināms pagatavošanas noslēpums?

mojito      jaa,atceros taadu lietu...bija riktiigi yummy! :) Bet kur tas laiks...

cirteejs    1 Cūku kāja pa-Ķirsonovski foto Kāda Ķirsona kāja- tas ir vācu nacionālais ēdiens, tas kas te dabūjams ir vājš pakaļdarinājums!

cirteejs      Cūku kāja pa-Ķirsonovski foto Labi...:)

joens  2 1 http://www.chefkoch.de/rs/s0/%23haxe/Rezepte.html

NastasjaPavlovna      tikko kaa taadu edu pie savas mammas:)kiplocins,apsmereta ar sinepem un kautkas tur vel+2h cepeskrasni,nu loti garsigi un suligi

vilks28      Izvirtuli!!!!! Nekārdiniet ...:)) Un virsū Užavas tumšo...

NastasjaPavlovna      ne ,man bij kautkads Lietuviesu dziivais:))

hefny      hmm
sakārdināja-uz nakti.nudie naF labi tā darīt.

diablodetasmania      48 stundas vieglā ķiploka, sāls,ābola etiķa marinādē, tad vāra kādu stundu,apsmērē ar sinepēm un ieliek uz 2-2,5h cepeškrāsnī...Labu apetīti!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu