Marinādes recepte

varbuut kaadam ir laba vistas shashlika marinaades recepte. Vaardsakot, luudzu , visu par vistas marineeshanu var droshi iesviest te.

lapsu_aacis (2011-06-02 14:14)      jaaglazuuree neilgi. tiesh taadeelj jau taa arii irj glazuurja. :) turj taik cukurjs unj soja, aber tie fiksi sadeg.
kjiiniec, peec katras porcijas, iztiiriija pannu un saaka procesu no jauna. leeni, pacietiigi, ruupiigi. :)


grilaa, nekas neliip, nekjep, cepas pa smuko. un arii blakus vari likt no negribi. ja grils liels, cepamie vienC otram netraucees.

zivi vislabaak pilda arj pashu zivi un daarzenju- garshvielu maisiijumu. sasodiiti kjeepiiga padariishana, jo irj ljoti skaisti jaaiztiira galja, nesabojaajot aadu. zviinjas arii nedriikst skraapeet nost, ja grib smuku, esteetisku galaprodukciju.
visgardaakaas pildiitaa veidaa, tomeer ir pashu karpas.

Skaidrite_Leeninna (2011-06-02 14:28)      No pieredzes zinu, ka gadās pārforsēt ar sojas mērci un rezultātā - sāļa, negaršīga gaļa. Tādēļ sojas mērci vajag ļoti maz.

ULTRA (2011-06-02 14:43)      48 gados un tik maza pieredze ēst gatavošanā??Eh klucīši,klučīši,palodzes palodzes...tramtaramm tramtarammmm

elfu_mazulis (2011-06-02 16:10)      šampinjonus labāk ielikt folijā, paņem kādus četrus gab un tā rindiņā ietin folijā...tad viņi savā sulā ļoti labi sanāks, ja nepatīk pliks šampinjons - var uzkaisīt kādu garšvielu pirms ietīšanas...
mēs arī jaunos kartupeļus tinam folijā, pārgriežam uz pusēm...uzsmērējam biku margarīnu, dillītes uzberam, iepakojam folija un uz restēm virsū...tādi kartupeļi tiek apēsti atrāk kā gaļa :)

3roze3 (2011-06-02 22:42)      Izmantoju dažādas, veikalā piedāvātās garšvielas, to, kas dārzā ir izaudzis - dilles, lociņus utt. , šobrīd arī rabarberus... klāt - nedaudz majonēzi, etiķi, sāli... Viss - uz izjūtām! :)

garaamejoshais (2011-06-02 22:58)      Kaa nu kuram garsho, man piem garsho ar etikji un umnjiki var teikt ko grib, tas ir visgarshiigaakais:)

Vistai vajag taa, panjem siipolus pusi no galjas svara, sagriezh ripinaas, pieshauj saali, biskin cukuru, panjem aptuveni puscitronu iespiezh, iekshaa, var kaadus zaljumus, kaadas 4ras kjiploku daivas..taa rihtiigi izspaida un ljauj lai pastaav kaadu laicinju, tikmeer ar galju var nemties...

Sagreizh galju, iemet iekshaa, uzber veel bish saal, peperus taa normaali, biskin citas garsvielas, atkal izspaida...

Sito visu uz kaadaam 2h ieliek veesaa vietaa zem sloga.

Peec tam visam pa virsu veel uzlej kaadus -150-200 g etikjuudeni... lai taads aptuveni 3% etikjis (bet nu tas peec gaumes) sanaak un veel kaadus 50 g elljas (veelams oliivu pieleit klaat, tad galja buus suliigaaka, nepiedegs pie resteem utt. protams visu kaartiigi samaisa, vaaku virsuu un lai marineejaas..

aa veel aizmirsu, opeec tam kaadas paaris skeeles citrona ar visu mizu iemaisa iekshaa, bet taas nevajag izmaidziit, lai saglabaajaas +/- veselas

Veel shad tad var pieleit klaat arii kaadus 200 g tomaatu sulas (iesaku spilvu vai cido)

Ja ieprieksheejaa dienaa vakaraa marineets, naakamajaa ap pusdienlaiku jau var likt uz grila...

garaamejoshais (2011-06-02 23:26)      red_velvet.. taakaa rakstiju labi gan cuucis gan vista sanaak.

Vistai sitas der skinkiisiesm un filejai.

Sparniniem makjeniit citaadi vajag, baet gandriiz taapat.
etikja uudenja daudzumu no 200 g liidz 100 g samazina, taa vietaa piegaazh kaadus 150 g baltaa, (veelams sausaa) viina (vienalga kaada, var leetu pirkt, starpiiba nebuus) un klaat piemais veel kaadas 2 eedamkarotes medus.. buus labs:) tikai tomaatu sula sparininiem gan ne:) aa un ja spaarninji, tad cukuru var drusku vairaa pielikt (nu oiem nevis 1,5 eedamarotes, bet 2,5)

Skaidrite_Leeninna (2011-06-02 23:28)      red_velvet, nu neblamējies, šitādus jautājumus uzdodot:) Nu ne jau pirmo dienu pie pannām un kastroļiem...:)

nenopietninopietna2 (2011-06-04 20:21)      Vislabākais ir jēra gaļas šašliks! Labi daudz sīpoli, pipari. Marinē sarkanvīnā (saldie nederēs). Var pieliet mazliet skābumam vīnogu etiķi. To visu samaisa un liek zem sloga. Patur nakti un otrā dienā var cept. Cepot visu laiku ik pa laiciņam aplaista ar marinādi.

kakadu25 (2011-06-24 00:08)      Baigi labi vistu spārniņus marinēt salda čili mērce pāris ķiploku daiviņu mazliet citronu sulas, garšvielas vistai un sojas mērci pārlej lai viss pārklājās, tad vēl pāris ēdamkarotes oliveļas.
Tad visu kārtīgi apmaisa un atstāj uz pāris stundām vēsā vietā.
Labu apetīti!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu