Vīngliemeži.

Kā tos sagatavot ēšanai??????

cirteejs (2011-06-01 11:15)      Vēl nav sezona...divas nedēļas barot ar miltiem, tad divas nedēļas dirsināt, tad vārīt-cept sviestā!

jodo (2011-06-01 12:01)      var nebarot kādas pāris dienas

gravieris (2011-06-01 12:04)      vjetnamieši zolitudē saindējās ar tiem vietējiem gliemežiem.

Minhauzena (2011-06-01 12:14)      es ar nabagiem darījos brutāli, uzliku uz grilla, garšvielas virsū, i baigā ņamma ar visu nedirsināšanu

cirteejs (2011-06-01 14:33)      Kāda tiršana, ja nezini, tad neļurini, pati prasīji padomu- nepatīk, nepaliec rupja!

rita_rasa (2011-06-01 15:33)      ..oi,kādas gastranomiskās "izvirtības"!....

cilveex (2011-06-01 15:40)      Kadas tur izvirtības... cilvēkiem ēst nau ko, valstī krīze, varbūt pabalstus vairs neizmaksā un tā, bet gliemežus salasīt brīvs laiks ir. Kāpēc neizmantot šos lipīgos proteīnus lietas labā?

rita_rasa (2011-06-01 15:46)      ..nu esam taču malači !..vienmēr atrodam izeju!..tikai ēdami šie ir līdz Jāņiem!

zity (2011-06-01 15:51)      Krīze, nekrīze, bet pirms 2 gadiem laukos nepilnā stundā ar bērniem pielasījām veselu spaini ar tiem gliemežiem. Vietējā miestā varēja nodot Punktā par labām naudiņām...Žēl tikai, ka pāris dienas nokavējām - pēc Jāņiem vairs neņēma pretī..:(

_Parama (2011-06-01 16:50)      es tik zināju, ka sliekas var apcept olā un miltos, a ka gliemežus arī var stūķēt vēderā, nezināju:0 būs jāpamēģina! a kā to gliemezi no vāka dabū ārā???

Just_ (2011-06-01 17:07)      Labāk nopērc konservētus vai saldētus gliemežus un liec mieru tiem dzīvajiem.

dulla_pauline (2011-06-01 19:15)      Vīngliemeži. foto Esmu lasījusi, ka nedēļu jāpiebaru un tad nedēļu jābadina. Bet kā kaut ko tādu7 var mutē dabūt, nezinu:D

etaxa (2011-06-01 19:45)      http://www.poga.lv/groups/gliemezi/forums/topic:362/

lapsu_aacis (2011-06-01 21:11)      nekas naU jaadirsina!
verdoshaa uudenii, jamie izlien no maajaam, ar dashinju kjeksee aaraa, met uz pannas unj apcep sviekstaa.

garsha- kaut kas starp baraviku unj vistu.

andzipa (2011-06-01 23:35)      Kā var tik rupji runāt par gardumu!:( Berga bazāra cafe no Elizabetes ielas var pa kādām 6 naudiņām ēst jūras veltes - tur ir arī vīngliemeži. Gatavot laikam nav grūti (varu pajautāt draugam Beļģijā, kas to pieprot perfekti , jāēd ar tādu ķeksīti izķeksējot... ) nu gardi bezgala.... klāt - baltvīns...

Lucy (2011-06-02 08:02)      Zinu kur tos var salasīt,bet mutē tādus nebāžu.brrrr

edgars5 (2011-06-02 09:00)      Paldies lapsu_acis, izklausās vienkārši. Un......arī garšīgi.

ainis (2011-06-02 23:50)      Vīngliemeži. foto Ar vīmgliemežu audzēšanu nodarbojos 4 gadus,iepērku visu sezonu no maija līdz oktobrim-par receptēm lūdzu zvaniet-tālrunis 29443577

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu