Superīgs biezpiena sacepums

Ņemam 4-5 paciņas lietuviešu biezpiena "Soti"(desertas varske plombiro skonio, 180g., paciņas ar saldējuma attēlu, nopērkams Super Netto, varbūt vēl kur)
4 olas
2 ēdamkarotes mannas putraimu.
Sakuļ olas, pievieno biezpienu, mannu. Masa sanāk pašķidra, bet tā tam jābūt.
Liek ar sviestu vai eļļu ieziestā veidnē un cep, apmēram 170 grādos, aptuveni 0,5h.
Sanāk ļoti maigs sacepums-gan pēc konsistences, gan garšas un ļoti, ļoti garšīgs, vislabāk garšo ar zemeņu mērci!

Lai izdodas!:)

ezhuks2009 (2011-03-08 15:16)      Paldies Tev! Šodien tiks izmēģināts. Kaut kā taču jāuzstājas "stervu" dienā! ( nosaukums no pērles PA) :DD

slieks (2011-03-08 15:46)      PALDIES!

Sonnenschein (2011-03-08 17:28)      Izklausās ļoti garšīgi! Paldies! Un priekā! :)

_Antuanete_ (2011-03-08 20:30)      No šī paša biezpiena izstrādājuma var taisīt arī tiramisu, ņemot to mascarpone vietā - sanāk izteikti aromātisks deserts.

Saksi (2011-03-08 20:48)      Antuanete, par tiramisu lūdzu sīkāk.Kādās proporcijas jāņem, jo receptes ir dažādas.Ļoti gribu pameģināt ar biezpienu.

Papele (2011-03-09 08:40)      Oi šitādu ņammu mamma cepa bērnībā un ēdām ar dzērveņu ķīsēli. Tagad gan moderni to sauc par mērci!!!!

saulesjuura (2011-03-09 10:25)      PALDIES! tikko būs brīvāks laiks - tiks izmēģināts! Liekas, ka gards :)

Tessa (2011-03-09 17:30)      a cukuru nevajag?tas biezpiens ir salds?

silapurene (2012-05-16 19:48)      Tiks izmēģināts, PALDIES!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu