kādu maizīti ēdam?

kādreiz ēdu Hanzas maiznīcas klasisko saldskābmaizi, bet tad ceņņiku pacēla, kaut ko sačakarēja ar recepti arī un vairs nav nedz garšīga nedz laba :( ķelmēnu saldskābmaize šķiet, ka ar bija pirms pāris mēnešiem garšīgāka/labāka? tagad esmu pārgājis uz burkānu maizi, varbūt ir vēl kāda garšīga saldskābā/rupjā maize? lāču īstā rupjmaize ar dikti biezu garozu, uz ko protestē dažs labs mājinieks :D

Vucis      Rupjmaizi cep kaimiņš-konditors pēc profesijas. Ir laba. Baltmaizi pērku rimčikā.

speele      Man garšo Liepkalnu saldskābmaize ar sēklām. Un Kuršu ar sēklām- 2. vietā.

Lettuce      Pašas cepta maizīte parastajā mājas cepeškrāsnī - zinu, kas iekšā salikts, un nekādu konservantu un mākslīgo piedevu ;)

GarlaikotsLaucinieks      Kopš pārgāju uz burkānmaizi, citas vairs īsti negaršo.

Tracina vienīgi, ka veikalā nekad neliek svaigo maizi, lai gan pieved it kā 3x nedēļā.

Sēklu maizi var ieēst, kad gribās kaut ko mazliet baltāku :D

rita_rasa      ..mjā..kādu laiku ēdu Pļavas maizīti,bet kad palasījos kādi tur ir E ,emulgatori un stabilizatori - nemaz vairs to nevēlos...patīk Rimi ceptā ar sēkliņām,kuru izpērk tai pašā dienā( vienmēr svaiga)..

vivija33      man vislabāk garšo ķelmēnu rupjmaize,pēc tās neko citu negribas!

Kaut_kas      Hanzas "Maģiskie rudzi". Perfekta

liiga_05      "Liepkalnu" saldskābo ar graudiņiem un ķiploku maizi. Vislabākā ir pie Pļaviņām ceptā. Speciālisti atzinuši, ka viņu ceptā maize ir bez visādiem mūsdienu uzlabojumiem.

kafelate      Pašas cepto saldskābo maizi maizes krāsniņā. Jau otro mēnesi maizi veikalā neesmu pirkusi.

Feks      Baigi labā ciabata ir veikaliņā - Siers un Vīni uz Avotielas, tuvu pie Čakmarijas stūra. Nepaliek tik ātri cieta. Vispār tur ir labas lietas vidēji turīgajiem.

kissa38      Aglonas rudzu maizīte bez konservāntiem...tikai viens liels bet-Rīgā tā nav dabūjama:(...tāpēc vismīļākais ir rudzu ķieģelītis...

Jo9      Ja gribas rupjmaizi un/vai saldskābmaizi, tad izvēlos Sērenes maizi.

elfa15      Balsoju par "Ķelmēnu" vai "Donas" rudzu maizi.

Maxx      neliekuļojot un netērējot aplamas naudas,kā jau parasts proletariāts,ēdu Kuršu rupjmaizi...garšīga un viss! Lāču maize ir neadekvāti dārga,ta labāk gaļu vien ēdu!:)

afrodit14      Pērku Ķelmēnu rupmaizi.Saldskābā ne īpaši.Lāču maize garšo tikai ar žāvētiem augļiem.Citas nē(jau pieminētā biezi cietā garoza)
Vēl ir viena,ko esmu redzējusi tikai Supernrtto vekalos,bet tā kā nav pa ceļam-reti nopērku.Ir tāda ķieģelīša formā ar sēkliņam pa virsu-nezinu gan,kas ražo,bet smaržo un garšo dievīgi.

saulmiile      Ķelmēnu rupjmaizīte, Fazer Māras saldskābmaize un Limbažu saldskābmaize - tās man liekas tās gardākās!

Burkaa      O,ja tiek pie Liepkalnu saldskābās ar sēklām vai Liepkalnu rupjās.... drusku sviestu pa virsu un neko vairs nevajag.Bet nu tā ir sanācis,ka Liepājas pusē veselu kukuli nopirkt nevar(tikai Rimi vai Elvi pa 6 šķēlītēm:(),tad ņemam no Pavilostas puses Ievlejām gardu rupmaizi. 2011-07-25

senga      LIEPKALNU rudzu maizi,arī lestenes rupjmaizi,arī saldsskābo. 2012-02-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu