Olīveļļu vai kausētu sviestu neitrālas eļļas vietā kūkai?

Tātad - kūkas receptē teikts, ka nepieciešama neitrāla augu eļļa. Mājā šobrīd ir pieejams sviests vai olīveļļa. Kuru labāk izvēlēties?

Tessa      margariins nav?tad,laikam,sviests.

Incy_di      ņem sviestu, būs garšīgāk un drošāk

Volupta    1 olīveļļai ir piegarša. Salātiem der, kūkās nekad neesmu dzirdējusi, ka liek. Sviests gan būs īsti laikā :)

wonderful_world    1 Olīveļļu kūkai likt nu gan nebūs prātīgi ... ļoti specifiska garša tomēr ...
Viennozīmīgi labāk sviestu.

Spicis    1 Redz, ir rafinētas olīveļļas, pilnībā bez īpašas smaržas un bez specifiskās piegaršas, bet kas var būt labāks par sviestu pie kūkām? Nav divu domu, Tava izvēle ir pareizā!

trafs    1 Mašīneļļu - pussintētisko. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu