Lēti salāti darba ballītei

Strauji tuvojas vārdadiena...Darbā tas jāpārdzīvo kā stihiska dabas parādība! Problēma ir tāda, ka ir liels kolektīvs un nekad nav paredzams, cik atnāks sveikt, tāpēc parasti viss tika gtavots ar uzviju:( ...bet šogad budžets ir stipri ierobežots...Vai kāds nevar padalīties ar lētu, bet garšīgu salātiņu recepti? Doma bija sataisīt kādus 2-3 dažādus, kurus varētu uzlikt uz krekeru gabaliņiem...Palīdziet! Paldies iepriekš par jebkuru padomu...:)

lapsu_aacis      nu nez... aara zemees,ka naak sveikt, nenaak ar afigennaa daavanaam,. bet ar ko garshiigu. taa pienjemts.

manas maajasbiedrenes filipiinietes salaati.

1 paka spiraalmakaroni, vaariiti.
3 tomaati
1paprika
500gjebkursh miiksts siers
chili. pipari saals
4olas
majoneeze hellmans vai kas liidziigs. skjidraa pljuras neder.
1konserveeto ananaaasu bundzha (savaa sulaa, ne siirupaa!)

(uz pamatiigu stikla cepamtrauku (cilveekiem 20 ne prieksh pieriishanaas!) -
visu sagriezh kubinjos, sieru sariivee skaidaas.

majoneezi paarlej lielaakaa traukaa un pieskjilj klaat visas 4 jeelaas olas, pieliek garshvielas un ruupiigi iecilaa, bet nekulj. mazliet ananaasu sulas.
iemaisa majoneezi salaatos un paarsedz ar paartikas pleevi un atstaaj uz nakti leckapii.
shos salaatus esmu eedusi arii peec nedeeljas staaveeshanas ledusskapii un tie nav ne atsulojushies, ne bojaati. visgardaakie tie bija 3. dienaa, kad masa bija ievulkuies un kopa veidoja iipatnu saldskaabu garshas bukjeti.
uz kjiploku grauzdinjiem ideaali.

Marija_Anna      vnk sagriez piparu,burkānus,puķkāpostu gabalos,stienisos.atseviškā traukā mērcīti.slapina un ēd:)

selnija_      Puķkāposti svaigi, smalki sagriezt, vārītas baltās pupiņas, šampinjoni svaigi mazos gabaliņos sagriezti,viss vienādās daļās, majonēze. Ļoti garšigi!

Giga1970    2 Es jau tieši gadu atpakaļ darbā ieviesu krīzes jubileju svinēšanu. Un tas ir tā, ka jubilārs neko neuzstājas, bet ierodas kā uz balli. Uzstājas darba kolektīvs, kas jau iepriekš vienojas, vai samet un pasūta kaut ko, vai kaut ko pa visiem sanes. Uz galviņām dalot, neiznāk dārgi. Dāvanas vairs nedāvinam, tikai kādu puķi vai pušķīti katrs pats par sevi sarūpē. Un jubilārs jūtas kā jubilārs :)).

violeta36      Man vienu gadu kolēģiem patika manis gatavotais.Uz irbulīšiem bija sasprausti dažādi augļi-abola gabaliņs,bumbiera,melones u.t. ,uz otra arī uz irbulīšiem -maizīte,šķiņķis,gurķitis, sierina gab.paprika krāsainībai,nu skaties kas lētāk. Paņēmu meloni,tagad var pat nelielu kāpostgalviņu un tajā visu saspraust,nu izskatās ļoti forši ,jo ar salātiem ir dārgi un vajadzīgi trauki,bet šeit nekā,paņem apēd un viss.Lai veicas!

Bruklene72      Svaigs puķkāposts sagriezts gabaliņos,tomāti sagriezti šķēlitēs...mērce tiek pārlieta,kas gatavota atseviški...majonēze,ķiploks,sāls...super salāti!!! 2010-04-25

zuzanna85      Pavisam lēta siera salātu recepte-paņem vairākas paciņas Rolton makaronu, sasmalcini un aplej ar vārošu ūdeni, var ar visām tām garšvieliņām, kad atdzisis, pierīvē nelielu gabaliņu siera un majonēzi klāt. Sanāk lēti un daudz, bet galvenais, ka pēc garšas neko daudz neatšķiras no parastajiem siera salātiem. :) 2010-05-20

SamotrakesNiike    1 tomāti, siers, kartupeļu salmiņi, majonēze 2013-03-26

marimar      Īstenībā gan lēti, gan garšīgi ir ķīnas kāposta salāti ar ananasiem un žāvētu vistiņu..............mmmmmmmmmmmm, pirkstiņus var nolaizīt,,,,,,un tiešām dārgi nesanāk, lielu ķīnas kāpostu,lielo buņdžu ananāsus konservetos-nju un vistiņa pēc vēlmēm-var vistas ruleti, es pati lieku žāvētus vistas šķinķīšus, visu sajauc ar majonēzi,pipariniem un sāli-kopā sanāk su[perīgi salātiņi,var °vēl pupiņas pielikt-vai nu konservētās vai arī mājas( būs lētāk )un vairāk salātu....es uz visiem svetkiem taisu šos salātus 2013-09-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu