Trusis
Vai kāds nevar ieteikt vienkāršu un labu recepti truša pagatavošanai no personīgās pieredzes?iposse (2009-12-22 08:46) trusi ēdot rodas tāda sajūta, ka ēd mazu bērniņu...tie kauliņi....labāk izmet.
stasija57 (2009-12-22 09:03)
apcep,tad katlaa iekshaa un sautee kameer miiksts...
piliek burkaanus gabalos,siipolus,garshvielas utt.
meercei pievieno saldo kreejumu... ak jaa un pavisam nedaudz sinepes
bumbuliits29 (2009-12-22 09:37) 1 ........vispirms iesaku paturēt marinādē, un tad visu pārējo:)
Lucy (2009-12-22 10:03)
Trusim man dikti garšo.
ņemu gabaliņus sacepu,lieku čuguna vai māla trauka sutinu,klat lieku burkānus,sīpolus ķiplokus,var uz beigam pieliet klat saldo vai skābo krējumu. protams,pipari,sals,lauru lapa.Ņam
cibrice (2009-12-22 10:49)
iposse
vistai arī ir sīki kauli:DDD
truša gaļu pirms gatavošanas labāk paturēt piena produktā...pienā,rūgušpienā,kefīrā,krējumā...vai iespeķot...citādi tā ir sausa...un sautē kā jebkuru gaļu...
Ivo004 (2009-12-22 10:52) trusis ur brīnum gards dzīvnieciņš, tikai tās gaļas maz! vislabāk pagatavot ir to uzsautējot saldajā baltajā mērcē! piekrītu pilnībā LUCY! To vajadzētu vien ēst un ēst!
VecmeitaARrunci (2009-12-22 20:28) Es trusi ietaukoju mazliet-iegriezumos ielieku mazus traknas gaļas gabaliņus.lieku sautējamā traukā vienā pienā,pielieku sāli,sīki sagrieztus sīpolus,kādu pipariņu un sautēju,kamēr mīksts.
Cik drosi ir izmantot OSB trusu budas izveidei? (11)
Kapec trusi neaug, kuri dzimusi augusta? (2)
Pundurtrusu turesana (18)