Trusis

Vai kāds nevar ieteikt vienkāršu un labu recepti truša pagatavošanai no personīgās pieredzes?

iposse (2009-12-22 08:46)      trusi ēdot rodas tāda sajūta, ka ēd mazu bērniņu...tie kauliņi....labāk izmet.

stasija57 (2009-12-22 09:03)      apcep,tad katlaa iekshaa un sautee kameer miiksts...
piliek burkaanus gabalos,siipolus,garshvielas utt.
meercei pievieno saldo kreejumu... ak jaa un pavisam nedaudz sinepes

bumbuliits29 (2009-12-22 09:37)    1 ........vispirms iesaku paturēt marinādē, un tad visu pārējo:)

Lucy (2009-12-22 10:03)      Trusim man dikti garšo.
ņemu gabaliņus sacepu,lieku čuguna vai māla trauka sutinu,klat lieku burkānus,sīpolus ķiplokus,var uz beigam pieliet klat saldo vai skābo krējumu. protams,pipari,sals,lauru lapa.Ņam

cibrice (2009-12-22 10:49)      iposse

vistai arī ir sīki kauli:DDD

truša gaļu pirms gatavošanas labāk paturēt piena produktā...pienā,rūgušpienā,kefīrā,krējumā...vai iespeķot...citādi tā ir sausa...un sautē kā jebkuru gaļu...

Ivo004 (2009-12-22 10:52)      trusis ur brīnum gards dzīvnieciņš, tikai tās gaļas maz! vislabāk pagatavot ir to uzsautējot saldajā baltajā mērcē! piekrītu pilnībā LUCY! To vajadzētu vien ēst un ēst!

VecmeitaARrunci (2009-12-22 20:28)      Es trusi ietaukoju mazliet-iegriezumos ielieku mazus traknas gaļas gabaliņus.lieku sautējamā traukā vienā pienā,pielieku sāli,sīki sagrieztus sīpolus,kādu pipariņu un sautēju,kamēr mīksts.

D_aa (2009-12-22 20:53)      sautejams frukts, jo gaļa pasausa.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu