Trusis
Vai kāds nevar ieteikt vienkāršu un labu recepti truša pagatavošanai no personīgās pieredzes?iposse (2009-12-22 08:46) trusi ēdot rodas tāda sajūta, ka ēd mazu bērniņu...tie kauliņi....labāk izmet.
stasija57 (2009-12-22 09:03)
apcep,tad katlaa iekshaa un sautee kameer miiksts...
piliek burkaanus gabalos,siipolus,garshvielas utt.
meercei pievieno saldo kreejumu... ak jaa un pavisam nedaudz sinepes
bumbuliits29 (2009-12-22 09:37) 1 ........vispirms iesaku paturēt marinādē, un tad visu pārējo:)
Lucy (2009-12-22 10:03)
Trusim man dikti garšo.
ņemu gabaliņus sacepu,lieku čuguna vai māla trauka sutinu,klat lieku burkānus,sīpolus ķiplokus,var uz beigam pieliet klat saldo vai skābo krējumu. protams,pipari,sals,lauru lapa.Ņam
cibrice (2009-12-22 10:49)
iposse
vistai arī ir sīki kauli:DDD
truša gaļu pirms gatavošanas labāk paturēt piena produktā...pienā,rūgušpienā,kefīrā,krējumā...vai iespeķot...citādi tā ir sausa...un sautē kā jebkuru gaļu...
Ivo004 (2009-12-22 10:52) trusis ur brīnum gards dzīvnieciņš, tikai tās gaļas maz! vislabāk pagatavot ir to uzsautējot saldajā baltajā mērcē! piekrītu pilnībā LUCY! To vajadzētu vien ēst un ēst!
VecmeitaARrunci (2009-12-22 20:28) Es trusi ietaukoju mazliet-iegriezumos ielieku mazus traknas gaļas gabaliņus.lieku sautējamā traukā vienā pienā,pielieku sāli,sīki sagrieztus sīpolus,kādu pipariņu un sautēju,kamēr mīksts.