Kā karsē ābolu sulu?

Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...

Tessa    2 es karseju liidz pirmajam burbulim,tad burka un aizvako ar dzelzs vacinju.

Pele_chiibaa    2 karstēšana nozīmē - līdz pirmajam burbulim. nav jāvāra.
tīrās burkās lej iekšā un virsū karsētus vāciņus - stāvēs ka prieks ;)

riks    2 saprotams, ne pa taisno uz gāzi.

MarieAntoinette    1 vēlams katliņā :D

marmorakaraliene      kad putas uz augšu uznākušas - nosmel un viss.

LianaBlu      karsee liidz 90 graadiem, neuzvaarot un karseejot nosmelj putas (atkaartoti), un nevaara, lai saglabaatos sulaa vairaak vitamiinu, kas ir pats svariigaakais, var arii pildiit stikla pudelees - nekaa sarezjgjiita, lai veicas!:)

edmunds      labaak ilgaak (20 min) un liidz 60-70 graadiem - tad vairaak deriigo vielu saglabaajas.

indigais7    1 karsēju tā pat kā lianablu, tikai neaizmirsti arī burkas uzkarsēt, savādāk var arī saplēst, pildot karsto sulu!!!

lapsaacijs_albiins  1 1 ja tek no tvaiceejamaa katla, neko nekarsee. kaa burcinj pill, vaacinj virsuu un gatavs!
ja bail karseet/paarkarseet, iemet aspiriina tabletinju. 1 tab uz 1 l burku.

es jau sen nelieku ne gurkjus ne citus konservus ar karseeshanu.

Maarsha      Karsē, kamēr maina krāsu un kļūst dzidra.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu