Žāvētas jeb kaltētas plūmes.

Varbūt kāds/a ir kaltējis jeb žāvējis mājās lielās plūmes?

Pele_chiibaa (2009-09-05 14:31)      ir dabonams augļu un ogu žāvēšanas aparātiņš.
lielo plūmju žāvēšana noteikti ir ilgstošs process 4-5dienas, ja ne visa nedēļa piemērotā temperatūrā. žāvēšanai ideālā temperatūra ir 40 grādi. augstākos grādos augļi, ogas "uzvārās" un tur nekas dižs nesanāk.

tā nav mana pieredze, bet vienk doma.

una32 (2014-08-14 00:10)      Jā,lielās zilās plūmes, lieliski sanāca mīkstas un labi glabājās, žāvēju cepeškrāsnī.
Ar atvērtu cepeškrāsni sildīju uz ļoti mazas uguns, ik pa laikam izslēdzot kādu nedēļu pa brīvajiem brīžiem.
No sākuma uzpūtās, pēc tam vienmērīgi sažuva.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu